Oglasila se Elixir Grupa o iskakanju voza iz šina kod Zaječara

Ostavite komentar


  1. Mi samo angažujemo istog prevoznika kome je na istom mestu voz već 5 puta ispadao u mesec dana i kako smo mi mogli da budemo iole odgovorni?

  2. @Gavra

    Stanko Popović. U Šapcu poznat i kao Narcis Popović (nema veze s karakterom, već sa imenom njegove prve firme) Počeo od prodaje jaja i saradnje sa Dragoljubom Markovićem, pa preko Viktorija Grupe stigao do Eliksira…

  3. Ma koga ti bre žao? Taj Elixir je najveća trovačnica grada Šapca! Narod se podavi od onoga što ispuštaju u vazduh, a neće da stave filtere! Drže opasne supstance na nedovoljno obezbedjen način, i to na plavnom području. Radnici nemaju zaštitna odela, zdravlje im orone u roku od dve godine. Sad su uzeli i otpad da rade. Šabac je bukvalno tempirana bomba zbog Elixira.

  4. Kakve veze narucilac prevoza ima sa udesom? To je kao da uzmem taksi, on se slupa i svi okrivljuju mene sto sam se vozio.

  5. U nas nema zanatlija vise. Uslo u modu da skidaju asfalt i postavljaju ploce. Ne odu jos majstori, a ploce se masovno izvrcu. Ako ne otvoris oci, lomis barem jednu nogu.. A sta je ostalo onima koji postavljaju sine? Improvuzuju, niko ih nije naucio. Bruka, a hocemo u EU…

  6. Nije kriva Eliksir grupa , vec zeleznica koja je nedavno kao izvrsila detaljnu rekonstrukciju ove pruge.Ta rekonstrukcija je trajala skoro tri godine a od siblja pored sina tesko prolaze vozovi i grebu ih grane bocnog drveca.

  7. Bice optuzena opozicija za diverziju posto rade protiv drzave i njegovog visocanstva

  8. Rekonstruisana pruga? Postavljene šine i pragovi skinuti u Vojvodini. Zaječar- Niš, 100km, vozi 4 sata.

  9. @Roki Ali ako uzmeš taksi za koji znaš da se slupao 5 puta u prethodnih mesec dana, malo je i do tebe. Pogotovo ako to slupavanje ubija i druge ljude.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.