Oglasila se kompanija čiji je radnik poginuo u zgradi BIGZ-a: Ušao u lift i nastradao na licu mesta 1Foto: Shutterstock/Nenad Nedomacki

Policija je ranije danas pronašla telo muškarca u zgradi u Bulevaru Vojvode Mišića u Beogradu, a tim povodom oglasila se i kompanija u čijem je vlasništvu zgrada.

Kako su naveli, na gradilištu na kome se izvode radovi rekonstrukcije zgrade BIGZ-a u Beogradu danas se dogodila nesreća u kojoj je poginuo jedan radnik.

„Marera Properties“, kompanija za investiranje, akviziciju, razvoj i iznajmljivanje nekretnina komercijalne namene, u čijem portfoliju je i zgrada BIGZ u Beogradu, obavestila je javnost da se jutros, oko 8 časova, na gradilištu na kojem se izvode radovi rekonstrukcije zgrade, u ulici Bulevar Vojvode Mišića 17, desila nesreća sa smrtnim ishodom.

Na gradilištu je poginuo radnik B.V, zaposlen u kompaniji GIT Milanović, koja je bila zadužena za čišćenje gradilišta i odvoz šuta.

Oglasila se kompanija čiji je radnik poginuo u zgradi BIGZ-a: Ušao u lift i nastradao na licu mesta 2
Foto: Milan Maricic/ATAImages

Nesreća se desila pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima.

Nadležne službe su obavile uviđaj i sledi dalja istraga događaja, navodi se u saopštenju.

„Kompanija Marera Properties izražava najdublje saučešće porodici i najbližima poginulog radnika i nastavlja da sarađuje sa nadležnim institucijama na rasvetljavanju ove nesreće“, zaključeno je u saopštenju kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari