Oglasilo se tužilaštvo povodom tuče ispred kafane u Zaječaru: Osumnjičenom pritvor do 30 dana 1Foto: OJT Zaječar

Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru, oglasilo se povodom događaja u noći između 20. i 21. maja, kada se S.Đ. ispred jednog restorana u Zaječaru, potukao sa muškarcem (26) i nožem ga posekao po šaci.

Kako se u saopštenju OJT-a u Zaječaru navodi, zbog postojanja osnova sumnje da je S.Đ. iz Zaječara izvršio krivično delo, laka telesna povreda prema oštećenom M.D. iz Zaječara, u noći 20. na 21. maj, S.Đ. je bio zadržan u svojstvu osumnjičenog do 48 sati rešenjem Policijske uprave Zaječar.

“On je saslušan u svojstvu osumnjičenog i kako postoji osnovana sumnja da je krivično delo izvršio u fazi teškog pijanstva predloženo je određivanje pritvora prema njemu zbog opasnosti da ne ponovi krivično delo. Svojim rešenjem sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Zaječaru odredio je pritvor osumnjičenom u trajanju do 30 dana”, ističe se u saopštenju OJT-a.

Kako je došlo do povređivanja oštećenog utvrdiće se u daljem toku postupka nakon izvršenih prihijatrijskih i medicinskih veštačenja, kao i ispitivanja svedoka, dodaje se u saopštenju.

Podsećamo, policija u Zaječaru uhapsila je S. Đ. (35) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.

On se sumnjiči da se, ispred jednog restorana u Zaječaru, potukao sa muškarcem (26) i nožem ga posekao po šaci, nanevši mu lake telesne povrede.

Povređeni muškarac je zbrinut u Zdravstvenom centru u Zaječaru radi ukazivanja lekarske pomoći.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari