Oglasio se Rambo Amadeus povodom optužbi za seksualno uznemiravanje

Ostavite komentar


  1. Uf uf, ništa ovo ne valja. Zaista sam mislila da je u pitanju samo neko neprimereno udvaranje. Veliki sam fan ali gospodine, zaista ste zabrljali 🙁

  2. Možda ga je uhvatio neizdrž?
    Eee moj Rambo ne gasi se strnjika rečima no šmrkom!

  3. Divni ste u svojim slobodama i zeljama za promenama. Hvala vam na zastiti, cak i u tome cu naci dobro za sebe.

  4. Verujem da je mnogo žena koje su imale priliku da sarađuju sa njim koje ovo nimalo nije iznenadilo. Čudi samo kako ranije nije izbilo na videlo njegovo ponašanje i odnos ka ženama

  5. Rambo, ako si u snimanju ucestvovao pro bono pa ti se nije svidelo, ti onda pokažeš svoj integritet i kažeš, NEĆU!
    Zato, obuzdaj se covece i prestani ženu i dalje vređati.

  6. Covek bukvalno priznao da je seksualno napastvovao osobu. A ova zakasnela reakcija savesti i morala da se emisija bavi iskoriscavanjem jadnih ljudi a sponzori kladionice, je posebna prica.

  7. Rambo u svom poznatom maniru, šmekerski do kraja, uz otvoreno priznanje i pojašnjenje kompletne situacije. Ko prati njegov rad i javna izlaganja, to mu je jasno. Pokazaće se još sigurno narednih dana šta je koja strana rekla ili nije, tumačila, sakrila ili obelodanila.
    Rambo je jedan od najboljih hroničara današnjih društvenih anomalija. Ovo je klinč 2 generacije, svakako i uz želju za promocijom.

  8. Nekad je bio kompliment za ženu kada muškarac zviždi za njom. Danas je uvreda. Otišao je ovaj svet dodjavola.

  9. Svaka ti čast Rambo,dosta više tih izvještačenih osoba.Tvrdim(intuicija) da je dotična osoba „uhljebljena“,na RTCG,preko neke CG isprobane veze.Tamuslite,poremećaja,kada te jadne osobe,kojima se pune frižideri,izlažete javnom linču,radi promocije voditeljke.Ma to nije Dnevnica,to je ludnica.!!!!

  10. Ја сам за то да престанемо да их пипамо, али тек кад закопчају делолтее и обуку се пристојно. Што се тиче Рамба, ценим да му је дотична толико ишла на живце да ју је ухватио за задњицу да је не би опсовао.

  11. @devizni penzioner – ti ces nekome da govoris kako da se oblaci. Perverznjaku jedan!

  12. Svoju „Odbranu“ Rambo Amadeus nije kreativno srocio sto bi se ocekivalo od njega, vec zvuci kao svi prosecni nasilnici: sebe opravdao a zrtvu okrivio i izvredjao- ne bi on nego eto…“ona je luda…“. Dragi Rambo, veliko razocarenje, ali samo zbog muzike. Na zalost, nije bilo neocekivano u macho (sub) kulturi koju RA cinicno prezire a zapravo je zivi …

  13. Сад ми као треба да се ставимо на ову или ону страну, у правом риалити навијачком фазону. А не зна се ко је гори и већи лицемер. Жао ми те породице која је поред све муке још изложена и непотребном публицитету.

  14. Ni u snu ne bih poverovao da si uradio tako nešto, a da nisi bio sateran u ćošak. Sve je, moj Rambo rialiti, tek sad će ona da se probije, jer su sad čuli za nju. Sve je to smišljeno. Pozdrav od tvog velikog fana.

  15. Rambo kralju! Uvek ćeš biti pošten i kulturan za mene. Propatiće ona zato što ga je lažno prijavila.

Ostavite komentar


Društvo

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje 7

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje

Svaki treći novinar koji je učestvovao u anketi o slobodi medija i bezbednosti novinara naveo je da mu je prošle godine prećeno zbog novinarskog rada, rezultat je istraživanja "Iza naslova: Pretnje, napadi i pritisci na novinare u Srbiji", saopštilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.