Onlajn prijemni nemoguće kontrolisati

Otvorena platforma za elektronsko prijavljivanje za polaganje prijemnih za upis u specijalizovane srednje škole

Ostavite komentar


  1. prof. radenković pominje neku skupštinu srbije kao nešto nadležno za izmene i tumačenje zakona, i još , možda čak i svesno, stavlja u neravnopravan položaj sve one sektaše koji iz nekog razloga do sada nisu završili neki segamega fakultet .

  2. Nisu regularni uslovi ni za proveru znanja na kolokvijumu, o ispitima da se ne priča. Nije mi jasno gde se toliko žuri jer ako se nastava odvija, pa kontrola naučenog može da se završi za dve nedelje, kad sve ovo prođe.

  3. Meni samo nije jasno da svi pricaju o polaganju prijemnog ispita, a niko ne pominje kako ce se djaci pripremiti za iste ako neme privatnih casova. Za vreme bombardovanja, prijemni za fakultete nije postojao pa smo hvala Bogu i bez toga se upisili i zavrsili… U celoj ovoj situaciji oni samo komplikuju i pametuju….

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 10

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.