Osumnjičeni za ubistvo supruge u Vladičinom Hanu na prvom saslušanju branio se ćutanjem 1Ubistvo uznemirilo žitelje Vladičinog Hana Foto:V.R./Danas

Na prvom saslušanju u Višem javnom tužilaštvu (VJT) u Vranju osumnjičeni za ubistvo supruge D.S. branio se ćutanjem nakon čega je vraćen u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Vranju.

Današnje saslušanje osumnjičenog D. S. koji se na osnovu Krivične prijave policije tereti za ubistvo supruge D. S. u subotu kasno uveče u porodičnoj kući u selu Repincu nadomak Vladičinog Hana, branio se ćutanjem, potvrđeno je Danasu u VJT u Vranju.

D. S. se sumjiči „da je svojoj venčanoj supruzi nožem naneo više povreda u predelu vrata, od kojih je ona preminula na licu mesta“. Prema navodima iz policije osumnjičeni za ubistvo je u trenutku izvršenja krivičnog dela bio u „vidnom alkoholisanom stanju“.

Suružnici su bili u postupku sudskog razvoda braka, a mrtvo telo majke u dvorištu kuće u Repincu, pronašla je kćerka ubijene žene nakon što se vratila iz šetnje.

Po nalogu VJT u Vranju osumnjičeni je nakon saslušanja vraćen u pritovorsku jedinicu Okružnog zatvora. Po nalogu tužilaštva naložena je obdukcija tela preminule Dušanke S. koju će uraditi lekari sa Odeljenja sudske medicine Medicinskog fakulteta u Nišu.

Na jugu Srbije ovo je u poslednje tri godine treći slučaj u kome je u porodičnom nasilju ubijena ženska osoba, a izvršioci su bili supružnici.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari