Otkaz i popularnom voditelju Gajšeku

Novi talas otpuštanja na nekadašnjoj gradskoj televiziji Studio B

Ostavite komentar


  1. E moj Gajšek!
    Nekad sam jedva čekao tvoje emisije, pogotovo kad ti je gost bio Vladeta. Ali veruj mi da sad, da ti u emisiji gostuje ne znam ko, ne bih okrenuo taj kanal ni u ludilu. Žao mi je StB, ali to šta se radi je uvrada zdravog razuma. I mogu botovi da udaraju recke, ali ako svi na svojim tv aparatima, obrisemo ovaj kanal, učinićemo najbolju atvar za svoj mentalni sklop i oterati oglašivače i pomoći gašenju fabrike laži.
    A Agape može i mora da nastavi rad, ako ne na drugoj televiziji, a ono na drugom mediju (Internet -što da ne). A đavolu ne prodaj emisiju! Kontinuiteti ne podrazumevaju sve isto, nego trajanje u prilagođavanju.

  2. ….pa naravno,da je dobio otkaz na takvoj televiziji-previše je fin , pametan, vaspitan i emisija mu nije namenjena za ove napredne!!!

  3. Iskreno ne znam ni do sada šta je radio Gajšek u tom blatu od programa Studija B. Nemoguće da ne može nastaviti da radi na nekoj drugoj televiziji svoju inače divnu emisiju Agape. Trebalo je i sam da ode jer je on pre svega jedan častan čovek. A studiju B ostaje ova Vučićevićka i slični, oni su sami sebi dovoljni, a nikome drugom i ne trebaju osim sami sebi.

    1. A gde da ode?Na kojoj televiziji moze da nastavi svoju(slazem se sa Vama) divnu emisiju Agape?
      Koja je to televizija koja bi mu u ovim uslovima sirom otvorila vrata?

  4. Nije mi jasno zasto Studio B ne nadje sponzore, pa svom zaposleniku da procenat, ovako se samo otudjuju najbolje emisije. Stara praksa.

  5. Agape je problem jer ne zove u goste Aleksandra Vučića da priča o svojim iskustvima sa onostranim svetom.

  6. Agape je bila jedina emisija zbog koje sam gledao Studio B. Razlog je jasan: ovaj čovek štrči u odnosu na očekivani nivo Barbare Životić i sličnih.

  7. Студио Б је телевизија свих Београђана и плаћамо је сви ми, само што су неки Београђани београдскији!

    1. Nikada i niko nije objavio ko je vlasnik televizije.
      Studio B se na radiju čuo samo u okviru kruga “ dvojke “ a sad ga slušam u Aranđelovcu.?

    2. Grešite, Studio B je privatna televizija, i nažalost sa starim Studiom B ima zajedničko samo ime i zgradu… Prvi potez koji su uradili, što se vidi koliki su „genijalci“ je da su sve stare ploče iz radija bacili u kontejner, i Božijim spletom okolnosti je naošao Žarko Paspalj i pokupio sve ploče…
      A da ga plaćamo svi mi, tu ste već u pravu, par dana pre prodaje, gradska vlast je uplatila na račun Studia B višemilionski iznos koji kažu da je skoro identičan ceni po kojoj je prodat… Srbija u EU? Hahahaha loš vic!

    3. STB je partijsko glasilo sns, odavno nije gradska tv, čak je odnedavno i zvanično privatizovana.

  8. Sjajni Gajšek može vrlo lako da zadrži posao i emisiju, ali neće.
    Dovoljno je da u Agape mjesečno bar jedanput u goste zove direktorku Vučićević i njenog genijalnog supruga.

  9. otpustili si koliko sam cuo i Smiljanu, sti je radila Beograd za pocetnike… jednu od retkih emisija koja je i u neke skola usla… zato ce sada da krenu sa nekim ispiranjem mozka, tipa neki novi parovi, zadruge, veliki i mali bratovi….. ne znam da li jos uvek drze sliku duska radovica u holu gde je nekada davno stajala.. ako stoji, bolje da je skinu, sramota je…

  10. Zašto za jedno od najpoznatijih lica Studija B nema više mesta na ovoj televiziji? Zato što treba da se napravi mesto za „male Barbare“, koje su svojim (ne)delom dokazale da su savršeni mali botovi na koje se može računati!

  11. Sa jedne strane mi je drago ako je Studio Bot u teškoj materijalnoj situaciji i nadam se da će se uskoro ugasiti kako ne bi više širili zlo.

  12. Gospodine Gajsek,

    Vas vokabular, elokvencija i podrucije rada su neshvatljivi (na zalost) vecini Srpskog stanovnistva. Ubili su nam kulturu, dali su nam kic, sund, blud i razvrat. Vecina mladih nikad nije cula za Agape, a vecina onih drugih rekli bi kako je „smor“ emisija a voditelj smireni „smarac“ (jos jednom, na zalost).
    Srpski narod, ona vecina Vam je dala otkaz. Oni koji radije gledaju rijaliti nego Agape. Oni koji bi radije da vide svadju, tucu, psovke, seks, tenziju i bljuvotine. Na zalost je ova vlast provalila kako da dopre do naroda, predstavljajuci kulturu kao nesto dosadno, a sve najgore kao kul i zanimljivo.

    Zelim Vam sve najbolje, gospodine!

    1. Pa da kada VI ubijete Jugoslaviju, kriv je narod. Kada VI ubijete Kosovo i Metohiju kriv je narod. Kada VI ubijete Srbiju kriv je narod srpski. Nas ste izlozili verbalnom nasulju preko televizije VASEG primitivnog personala. A, sebe ste izlozili „teskom zivotu“ u svili i kadifi, da se razbacujete troseci na stotine hiljada evra mesecno od opljackanog novca istog tog naroda srpskog. I jos trazite da VAM pevamo kao herojima, u slavu unistitelja srpskog naroda. Ali, VI ste oduvek bili i ako pozivite jos koju godinu, ostacete HEROJI NA MAGARCU.

  13. Aleksandar Gajsek je olicenje vaspitanog i pravog novinara , koji je na Studiju B duze nego mnogi. Sramota stvarno i tuga.

  14. Pa niko normalan i ne gleda tu televiziju vise, normalno da oglasivaci nemaju interesa da placaju reklame na njoj.

  15. Gajsece, valjda je jasno da tu televiziju niko normalan ne gleda. U stvari, verovatno je niko ne gleda, jer ove napredne podseca na zute, a program je namenjen samo naprednjacima. Mozda ti brines zbog kontinuiteta svog rada ali za emisiju ne brini, kontinuitet je prekinut 2012-e godine kad je zamenjena vlast. Eto, iskreno sam se zacudio kad sam sad video da ta emisija jos postoji.

    1. Sva ova dogadjanja pokazuju da je Studio B mnogo vazniji od onoga sto trenutno predstavlja kao TV stanica sa losim i ideoloski obojenim sadrzajem. Sve promene u Srbiji pocinjale su gibanjima u i oko ove kuce koja zauzima centralno mesto u Beogradu i pored svih desetkovanja, ekonomskih udara, omalovazavanja i svega ostalog.
      Klasicni mediji nisu neprikosnoveni kao nekad, ali u prakticnom smislu i dalje imaju potencijal.

  16. Mene čudi, i veoma sam razočaran, da Gajšek nije odavno sam napustio Studio B!? Ja ih ne gledam već više od 5 god. pa ne znam ko još tamo radi…. Podjednako sam razočaran ako je Velja Pavlović i dalje na StB.

  17. Mislim da je prodajom NSB kupi su što dalj gledaju ac izgubio bar 50 % gledalaca te divne gradske televizija a pitam se ko su ti kakvi su koji su ostali da gledaju to zlo i rasadnik mržnje , prema onima koji nisu u njihovom taboruisu i ne podnose njihove spletke i laži

  18. Kao gledalac Vase emisije i zbog koje jedino sam imao Studio b na listi kanala koji nisu obrisani,mislim da je trebalo sami da odete sa tog kanala.Cak i da zanemarimo sto je to kanal bescasnika .Vidjati te ljude svakog dana ,saradjivati sa njima,plasirati sadrzaj koji je sve suprotno od toga a niste gost ,pa da mozete da imate oktlon od tog kanala .Jednostavno sami sebe degradirate i svoju emisije ,kada je to na televiziji i u saradnji sa ljudima koji predstavljajucivilizacijsko i drustveno blato .

  19. Odlicno. Vise mesta za Zvezde Granda i vuciceva kukumakanja, jos dekoltiranih bedevija sa IQ kao broj cipela, … i imace krezubi jos jedan program da gledaju …

  20. Studio B ne gledam, negledljivi su, a emisiju Agape odgledam preko interneta, yu tuba. Biti otpusten sa Studija B 2018., ako vec nisi u medjuvremenu sam otisao, treba da ti sluzi na cast. Bila bih razocarana ako bi A. Gajsek emisiju u svojoj produkciji ponudio Studiju B, stanici koja ga je otpustila. A mislim i prof. Vladeta Jerotic, koji bi tim povodom imao sta da kaze o SAMOPOSTOVANJU.

    1. Reci razumevanja g.Gajseka za vladajuce krugove i upravu svedoce da se radi o tipicnom oportunisti. Ruzno je sto on jedan nakaradan sistem brani recima kako su svi oni drugi „nesposobni“, a eto on je sposoban !?! Sposoban je zato sto je pristao da svojim pojavljivanjem na reklamnom spotu daje legitimitet direktorki i SNS-u.

  21. I sad je frka što je voditelj A.Gajšek dobio otkaz !? Koliko je raznih Gajšeka dobilo otkaz u zemlji Srbiji iz ovog ili onog razloga, često vezanih sa politikom i ovim naprednim ludilom koje, na žalost, živimo, a i ja među ostalim i niko me nije pitao pd ćega ću da živim i od čega ću da izdržavam svoje dete ? Problem je u samom partokratskom sistemu i vladavinom i uplivom politike u sve pore ovog društva, a što će sve da se završi totalnim slomom društva (država nam je već u prahu i pepelu) i u suzama. Tek kad neko od poznatih lica loše prođe,kao g. Gajšek, onda se javnost seti pa lamentira nad njihovim sudbinama, umesto da se krene u sveobuhvatni bunt jer nikad se ne zna ko je sledeći, možda Vi, on, ona ili čak i ono …

  22. To je tako kada pekar kupi najpopularniju tv stanicu. Studio B je beogradski brend ali pekari nisu obuceni da rukovode takvom tv stanicom. Treba da narod zna da je Studio B prodat pekarima. I naravno da sada ne stoji finansijski dobro.

  23. Meni je zao studija b, tamo sam poceo da radim i stekao prve korake u poslu. Inace sam kamerman trenutno bez posla.

  24. Kao i vecina i ja sam na Studiju B gledao samo Agape…sve najbolje g-dinu Gajseku. Za njega sto kazu nema zime, kulturan, super voditelj i ima extra emisiju.

  25. Ja sam zaista iznenadjen i uvredjen ovom vesti. Od danas ja brisem tu televiziju, jer osim ove emisije ionako nisam imao nista da gledam, a AGAPE je bila ubedljivo broj JEDAN od svih emisija na svim televizijama. S R A M O T A. Verovatno će ovog VELIKANA zameniti sa nekim rijalitejem (ili kako se već pravilno piše). B R U K A.

  26. Agape je takva emisija da aktuelni političari od nje nemaju koristi, osim što zauzima dragocen prostor za politički marketing.

  27. Vučić je patološki mrzeo Studio B iz 2 razloga. Zato što je urbana TV i zato što je bila džeo otpora 90 – ih..

    Sve ovo je osveta

  28. Veliko poštovanje i podrška gospodinu Gajšeku. Ja sam ateist, ali sam sa velikim interesom slušao (više nego gledao) njegove emisije. I učio vrlo važne stvari o stvarnom i dubokom značaju religije i, naravno, pravoslavlja, kako u teološkom, tako i kulturno-istorijskom smislu. Vi ste, gospodine Gajšek, u najlepšem maniru, pokazali kako se vodi dobronameran, civilizovan razgovor. Gospodine Gajšek, molim Vas, da zbog nas, Vaših poštovalaca (a ima nas puno) što pre nastavite sa svojim, vrlo vrednim, po našu kulturu, značajnim poslom. I nađite način da nas obavestite o tome kako i gde ćete nadalje voditi Vaše razgovore. Takođe Vas molim da još jednom publikujete Vaše razgovore sa našim velikim i umnim intelektualcem, humanistom Vladetom Jerotićem.

  29. BRAVO !!! NEMAM RECI !!!…..KO JE SLEDCI VLANIK …..neki *PAMETAN COVEK*….BLAGO NAMA GLUPIMA ….

  30. Predstavnik sindikata Aleksandar Simic kaze da ce gospodin Gajsek dobiti otpremninu. Ne mogu suze od srece da zaustavim..

  31. Bravo Gajsek. Ostao si dosledan. Tvoj komentar na ovaj gnusni gest rukovodstva studija B je u skladu sa nasom verom: blag, tolerantan i krajnje hrišćanski. Verujem da bi profesor V. Jerotić bio zadovoljan da je u mogućnosti da vidi tvoju izjavu.
    Samo nastavi tako, uspećes u svojoj nameri.

  32. Dragi kolega, znam Vas jos sa studija, cenim Vas nemerljivo i zao mi je sto ste jos jedna kolateralna steta negativne selekcije u nasem drustvu. Nadam se iskreno da ce se to promeniti i da ce kvalitet i kultura ipak opstati uprkos „kontinuitetu“ koji nemoral, nekultura i sve ono lose imaju u nasem drustvu.

  33. Duhovna, edukativna izuzetna emisija na korist duši čoveka!
    Ne mogu da razumem? Zašto je sve što ima značaja i kvaliteta liferovano.

  34. To tako, izgleda, mora da bude. Mora se voditi računa o tome ko predstavlja televiziju i kome odlazi plata. Kako Barbara da ostane bez kaputa za sledeće izveštavanje zbog finansijskih poteškoća? Ne ide, ljudi…

  35. Šta bi naš Duško Radović rekao onda na ovo sada.
    Gledaće sebe i njihova dečica će ih pomno pratiti, samo šta će im se ponuditi!? Agape emisija za svaku pohvalu uz pozdravni slogan „Dobro jutro Beograde“-

  36. Aleksandre, jednom sam te pitao za put do neke zgrade, tek tako na ulici, nije bilo nikoga drugog. Lepo si mi objasnio.
    Najteže je promeniti firmu ali veruj mi dva meseca nećeš verovati da u novoj firmi smeš da dišeš, da si poštovan i da si čovek.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.