Pajtić: Pitanje je šta se krije iza Bambilenda 1Foto: FoNet/Marija Đoković

Profesor prava i bivši predsednik DS Bojan Pajtić ocenjuje za Danas da je ovaj režim restaurirao ceo sistem “vrednosti” iz devedesetih – autoritarnu vladavinu, gušenje medija, izbornu krađu, agresivni narativ prema neistomišljenicima, besomučnu pljačku državnih resursa.

– Jedina restaruracija iz koje bi možda i nešto pozitivno moglo da proizađe je obnova “Bambilenda”, pod uslovom da se i iza nje ne krije pranje novca, pljačka i kapital funkcionera vladajuće partije i njihovih porodica – navodi Pajtić.

Bambi park, nekada vlasništvo Marka Miloševića, ponovo će da otvori vrata, najavio je Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca. Kako prenose Novosti, Pavlović je rekao da je završeno idejno rešenje za ‘Bambi park’ koji će postati sportsko-rekreativni kompleks.

„Na nama je da obezbedimo sredstva i da polako počnemo da uređujemo taj kompleks. Volje imamo, znanja imamo, najveća muka biće finansije, ali nadamo se da ćemo obezbediti novac“, rekao je Pavlović.

Bambilend je svečano otvoren u julu 1999. pred oko 2.000 zvanica. Prestao je sa radom već 2000. godine i od tada je, podsećaju Novosti, samo propadao. Danas nema nikakvu namenu i potpuno je ruiniran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari