Parlamentu vraćene dve ukradene fotelje 5. oktobra 2000.

*Živković tvrdi da je 50 odsto ukradenih stvari vraćeno* LIder Nove stranke pokazao fotografiju Nikole Petrovića na vratima parlamenta 5. oktobra

Ostavite komentar


  1. Zar predsednica Skupstine nema pametnija posla nego da traga za ukradenim stvarima jos od 2000. godine. Pa sta onda treba da radi MUP! U ovoj zemlji svi sve rade a povrh toga predsednik zajedno sa svima!

  2. Драго ми је да су бар две столице враћене. Нажалост, национално достојанство отето тог октобра и 18 година живота у колонијалном ропству нико не може да нам врати.

  3. Mozda nije znala da je to posao policije ? Vec 5 godina radi tudji posao , a svoj zapostavlja .Steta .To je stvarno vredno konferencije za stampu posle 5 god napornog traganja .
    Ima slicnih vaznih dogadjaja vrednih paznje (otvaranje semafora isl)

  4. 5 oktobra nije nista ukradeno narod je iznosio ono sto je I onako njegovo. A ovi sto se slikaju su to ukrali I prisvojili. To je narodna a ne privatna skupstina.Da Sam nesto uzeo tada bas bih voleo da vidi ko bi mi to oduzeo. Ali nisam na zalost vec smo to govno od zgrade gasili sledeci put nosim licno 200 litara nafte.

  5. Apropo: „Predsednik Srbije Tomislav Nikolić dozvoliće otvaranje depoa u Narodnoj banci Srbije (NBS) sa Brozovom zaostavštinom, a otključavanju će prisustvovati i Nikolićev savetnik prof. dr Oliver Antić, pišu sutrašnje „Novosti“.?

  6. Nagradno pitanje: Da li neko može da se seti u kojoj stranci je čuvenog 5. Oktobra bila gospođa Preletačević?

  7. Maja i druzina spasavaju cast i imovinu Srbije! Blago nama! Kakva pozrtvovanost i postenje! Svaki dan sve strasnije ziveti u ovoj zemlji.

  8. Да нису тесне,Јоргованка би их задржала!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.