Parović: Prva stvar posle pada režima je istraga o tome ko je "veliki šef Oskar" 1Foto: Ministarstvo odbrane/Jovo Mamula

Srpska javnost je ostala zgrožena kada je prvi put bila suočena sa prepiskama koje su kriminalci iz naše države i regiona vodili preko Skaj aplikacije, naveo je Miroslav Parović, predsednik Narodnog slobodarskog pokreta.

Podsetio je da je tada lično Aleksanar Vučić na svim nacionalnim televizijama pokazivao slike i prepiske koje je naša država dobila od Francuske, a u cilju razbijanja i hapšenja članova klana Veljka Belivuka.

– Danas pak u javnost dospevaju i drugi verodostojni dokumenti iz Skaj aplikacije koji isto tako moraju da budu uvaženi i istraženi. Ista situacija se dešavala i u Crnoj Gori, međutim tamo je vlast hapsila i još uvek hapsi i procesuira vrlo moćne ljude čija su se imena pojavljivala na spisima koje su dostavljale evropske policije. Razlog tome je to što je crnogorska javnost nametnula Skaj prepisku kao vrlo važno političko pitanje – ukazuje Parović.

On dodaje da shodno tome i kod nas ovo pitanje mora postati jedno od prioritetnih i svako ko pretenduje da sebe naziva opozicijom mora na tome da insistira.

– Kada ovaj režim bude oboren jedna od prvih stvari koje će biti istražene i sudski rešene je to ko je u Skaj prepiskama kriminalaca bio „veliki šef Oskar“ kao i to ko su Andrej i Nikola P. – poručuje Parović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari