PCR test najskuplji u Srbiji

Putovanje na letovanje porodice košta papreno zbog kovid testiranja tinejdžera koji ne mogu da se vakcinišu

Ostavite komentar


  1. Ako nekome i dalje nije jasno odakle i zašto sve ovo, nema mu pomoći… Pa vi opet izlazite na terase i aplaudirajte…

    1. Kme kme, ajde da plačemo sad što ne može redovno da se letuje…

  2. Ne treba da cudi tako visoka cena PCR testa kad je Srbija po izjavama Aleksandra Vucica vrlo uspesna u mnogim oblastima pa bi bilo cudno da nije i po najskupljem PCR testu medju prvim drzavama u Evropi.

  3. Ceska vlada svim osiguranicima obezbedjuje 2 PRC i 4 antigent testa besplatno svakog meseca.

  4. Prednjačimo u svemu! Srbija ima najniži životni standard, a prva je po visini cene za PCT test, i to u pandemiji. Šta reči, teška sramota ili bravo?!

  5. Super vam je racunica: Cetvoroclana porodica sa dva tinejdzera – 120 evra, a samo tinejdzeri – 140 evra. Uz to, ako su testovi skupi, vakcine su besplatne.

  6. Ako hoćeš na more, platiš i ideš. Ili se besplatno vakcinišeš. Ili, prosto, ne ideš…

  7. …120 evra za antigenske testove- ok, ali Grcka trazi PCR…sto dovodi do cifre od 320 evra. Srbija, ekonomski tigar!!!

  8. Sramota da gradjani Srbije koji nisu vakcinisani, a prelezali koronu mogu npr. u Tursku sa antigenskim testom ,a u povratku moraju da imaju negativan pcr test koji u Srbiji kosta 9000 din po osobi .

  9. U Nemačkoj se testovi mogu raditi na svakom koraku. PCR košta oko 70 evra, ali u raznim slučajevima zdravstveno osiguranje snosi troškove. Obični antigenski testovi za ličnu upotrebu koštaju 3 evra, prodaju se u samoposluzi, a i poslodavci ih svaki dan nude besplatno radnicima. Sva školska deca testiraju se tri puta nedjeljno PCR testom. Jedino je u Srbiji napravljena fama oko testiranja kao da je to neko tehnički luksuz a ne jednostavna i dostupna procedura.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.