Pećo: Prate novinare KRIK-a

Ostavite komentar


  1. Naravno da novinari moraju pratiti i supruge politicara, ako one grese. Udate su za javne licnosti, tako da je to sasvim normalno. Moraju se pridrzavati nekih standarda. U SLO bi se verovatno jos uvek vozale u sluzbenim vozilima u shopping zene politicara, da jih nisu pratili novinari pre 20 ili 25 godina i raskrinkavali. Tek su onda prestali.

    1. Ha,ha,ha… poredis Sloveniju i Srbistan. Vi Slovenci ste pametni ljudi kod vas ovakvi likovi nikad ne bi bili na vlasti. Ovaj ce u Vuciclendu da avanzuje. Sto je veci lopov i kriminalac on napreduje kod nazadnjaka a narod to aminuje na izborima.

      1. Fora je u tome, da ne smete padati na fore, koje vam serviraju ti „ugrozeni“ politicari. Standard demokratije je, da se javne licnosti nadgeldaju i da moraju biti svesni, da su pod okom civilne javnosti. Ovi vas se ponasaju kao da su the untouchables. Istu frku smo imali mi sa onom nomenklaturom, koja je vladala kraj 80ih u YU. Zbog koje nam se zemlja raspala. Sad nemaju vise kome drugo da seru, pa seru po vama. Dizte se, majke mu ga, pa nije to u vasi naravi da samo cutite!

  2. Samo napred, vi ste jedna od retkih svetlih tačaka u ovoj zemlji gde su reči politika i kriminal sinonimi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.