Pedagoški fakultet u Vranju raspisao nagradni konkurs za srednjoškolce 1Foto: Dušan Pešić

Pedagoški fakultet u Vranju i ove godine raspisao je nagradni konkurs na koji pravo učešća imaju svi učenici treće i četvrte godine srednjih škola iz južne i istočne Srbije.

Raspisani su literarni, foto-konkurs i konkurs za najbolji slogan, a pravo na prijavljivanje imaju srednjoškolci iz Pčinjskog, Jablaničkog, Nišavskog, Borskog, Zaječarskog, Pirotskog, Topličkog i Kosovsko-pomoravskog okruga.

U sklopu literarnog konkursa đacimogu pisati esej, pesmu, priču ili pisani sastav na jednu od sledećih tema: „OMG, nzmnišš, totalno sam zabagovao! – kako govori moja generacija?“, „Prijateljstvo u književnosti i životu“ i „Priče iz starine“.

Za potrebe foto-konkursa mogu se poslati fotografije na neku od tema: „Nebo“, „Šta kriju trgovi“, „Lepota čitanja“ i „Lepota druženja“.

Po propozicijama konkursa, jedan kandidat može poslati najviše četiri fotografije, a prvo mesto osvaja fotografija sa najvećim brojem lajkova na Instagram profilu Pedagoškog fakulteta u Vranju.

Tema konkursa za najbolji slogan je „Kako obrazovanje u slogan da stane?“, a jedan kandidat može poslati najviše tri slogana.

Učesnike Konkursa očekuje bogat nagradni fond, a radove je moguće poslati poštom na adresu: Pedagoški fakultet u Vranju, Partizanska 14, 17500 Vranje ili na imejl: [email protected], najkasnije do 20. marta.

Proglašenje pobednika i uručenje nagrada obaviće se na Dan Pedagoškog fakulteta u Vranju, 7. aprila.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari