Pešić: Nije Stefanović glup, nego mu je glupa izjava

U Višem sudu danas pripremno ročište po tužbi ministra policije protiv bivše predsednice Građanskog saveza i portala Peščanik

Ostavite komentar


  1. KOLIKO JE OSTALO VREMENA ZA DŽABOLEBARENJE..PARK I ĆEBIĆI SVETLA DEMOKRATSKA BUDUĆNOST

  2. Gospodja je morala da zna da ce da uvredi ministra policije kada je pisala tekst. Svako ima prava na misljenje, ali neki red u ovoj drzavi mora da se zna. Gde bi nam bio kraj kada bi svako vredjao koga bi stigao a pogotovo clanove Vlade. Do ovde smo i dosli zbog nepostovanja. Nije Vlada pijaca.

  3. E draga Vesna, to su oni koje ste hvalili i prvog čoveka vlade nazivali novim Đinđićem.

  4. @Kristina

    A ministar mora da zna da ne treba da radi i priča gluposti, niti sme da bude generalno glup – što Stefanović definitvno jeste – ako želi da bude ministar. Takođe, ne sme ni da laže, bude beskičmenjak koji bespogovorno izvršava naređenja iako ima autonomiju odlučivanja kao ministar, plagira doktorsku disertaciju, te u sve u svemu bude osoba dostojna prezira. Nadam se da nisam koristio izraze zbog kojih ćete prekinuti konzumaciju sendviča i posegnuti za rečnikom.

  5. Nasi sudovi postali su servis za zastitu ljudi na vlsti.. Koliko god ih stitili i sejaali strah u narodu,nece moci da ih zastite od njihov vlastite gluposti koju i obican svet prepoznaje. Vesna,ti si carica!

  6. Ministar se toliko saziveo sa svojom virtualnom pojavom-biografijom, te ulogom u farsicnom rialitiju , i u potpunoj konfuziji multiplikovane pojavnosti,potrazio na sudu odgovor na njemu nedokuciva pitanja o podeljenoj licnosti.Verujem da ce u dogledno vreme shvatiti da sud nie prava institucija kojoj se obraca i da ne moze razresiti duboke i prikrivene uzroke njegovih dusevnih bolova…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.