Pismo podrške mladima iz Sandžaka

Ostavite komentar


    1. Što ne dođeš i pomogneš, Sulju treba za harem takvih koji podržavaju UČK

  1. Omladino beogradska nevladina, ne zamazujte oči omladini novopazarskoj…Ta deca nisu razmažena kao vi, ta deca ipak malo bolje i više znaju šta je život…Njih ne možete tako lako preveslati preko vode, kao što su vas…Udarate na sentiment, a bolje da ste slali poruke o držanju odstojanja, o nošenju maski, o izbegavanju utikmica i masovnih proslava SVOJ OMLADINI Srbije…Ne bi se možda dogodilo ovo što se sada dešava. I umesto što malo lagite i za sve ( opet) okrivljujete vlast, okrivite malo i sebe i svoje ( sasvim prorodno) nepoverenje starijoj i iskusnijoj populaciji, lekarima i – roditeljima…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.