Pocepan plakat zahvalnosti Vučiću u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Pare nije dao av nego Republika Srbija. On je u Srebrenici ucestvovao na drugi nacin. Pri tom su pare date danasnjem, srpskom zivlju, a za pobijene nije upucena ni rec zaljenja.

    1. Netačno, sadašnji predsednik R.Srbije je bio u R.Srpskoj do 1993. godine, a zločin u Srebrenici se dogodio 1995. godine, i iskazao je poštovanje žrtvama posetom Memorijalnog centra u Potočarima 2015.godine.

    2. U Srebrenici je 70 posto stanovništva Srpskog porekla, i donacija koju je da predsednik, bio je za naš narod tamo, a ne za tamo neke Marsovce.

  2. Vučić kao po običaju budžet Srbije smatra svojim ličnim novcem i džeparcem, i raspoređuje bez ikakve javne rasprave i znanja srpskog naroda.

  3. Meni nije jasno odakle Vučicu ovolike pare da se rasipa sa donacijaama ,izmedju ostalih , kao što je bila i ova Srebrenici. Pa gde je on zaradio te milione evra?

  4. Sramota! Svako svoj obraz nosi, neka onda vrate i donacije, pomoc, ako im plakat smeta.

    1. Ako mozete bez plakata, mozete i bez para, zar ne? Plakat smeta, a donacije su pozeljne. Hrani psa da te ujede

  5. Ovo je sramotno. Covek u ime Srbije pomaze narodu u Srebrenici, i nadje se neki „pametnjakovic“ da uradi ovako jadnu stvar.

  6. Strasno, koliko mrznje i pakosti, a na srpske pare nisu gadljivi. Pruzis ruku pomrenja i ponudis pomoc bez obzira na veru, naciju, boju i ovo je HVALA. SRAMNO!

  7. Strasno je da se u vreme kad treba svi zajedno da se drzimo i pomazemo, ljudi ovakve poteze prave. Ratovi su davno iza nas, ajde zajedno da radimo i gradimo!

  8. Ajde da zakopamo vise krvave teme i porive i ostavimo ih tamo gde im je i mesto 30 godina u proslosti. Srbija i predsednik se trude da pruze ruku narodu Srebrenice, budimo ljudi!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.