Počinje s radom Školica klizanja u Subotici 1Gradsko klizalište u Subotici, foto: J. Patarčić/Danas

Hokej klub “Spartak” i ove godine organizuje Školicu klizanja na Gradskom klizalištu u Subotici, koja počinje s radom u četvrtak, 8. decembra, od 16 časova.

Školica klizanja će se održavati svakog radnog dana u terminima od 16 do 16.50 časova, kao i od 9 do 10 časova počev od 12. decembra, dok će za vreme zimskog raspusta biti aktuelan samo popodnevni termin.

Kada su u pitanju polaznici, donja uzrasna granica koja se preporučuje za dečake i devojčice je pune četiri godine, dok gornja granica ne postoji.

Prilikom dolaska na treninge, potrebno je da dođu malo ranije, kako bi se na vreme preobuli i bili spremni za početak obuke, a takođe se preporučuje adekvatna garderoba u vidu skafandera ili termo pantalona, kape i rukavica.

Za sve polaznike koji nemaju svoje klizaljke, Hokej klub “Spartak” je obezbedio određenu količinu klizaljki koje polaznici dobijaju besplatno na korišćenje, a za najmlađe polaznike obezbeđeni su i štitnici za kolena i laktove.

Cena mesečne članarine iznosi 2.500 dinara, koja se računa od datuma polaska u mesecu, pa do sledećeg istog datuma u narednom mesecu, a u slučaju da se pridruže rođena braća ili sestre, drugo dete dobija popust u iznosu od 1.000 dinara.

Dodatne informacija zainteresovani mogu da dobiju pozivom na brojeve telefona 024/552-017 ili 064/146-57-87.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari