Pod fantomkama bila i službena lica

Bivši koministar policije o nepostupanju državnih organa i izostajanju odgovornosti

Ostavite komentar


  1. Zanimljivo kako nikome nije palo na pamet da krene telefonima da snima i prati pacove kako se vracaju u rupu?

    To bi bio neoboriv dokaz.

  2. Da vam prvo pozelim puno srece u daljem radu, da cestitam na ovom izgledu portala i uvedenim komentarima! Vi ste jedno od retkih svetala istine i pravde u ovom medijskom mraku i cenzuri.

    Istina o rusenju, tacnije ko je rusio u Savamali, tesko ce se saznati dok su ovi na vlasti. Ucinice sve da skrenu paznju javnosti, da nam poture neku novu aferu. Moramo biti istrajni u protestima, u svojim zahtevima. Ako nista drugo, toliko dugujemo onom nesrecnom coveku koji je preminio mesec dana posle toruture, za koju je nas premijer bez pardona rekao da je izmisljena. Samo hrabro u borbi za istinu!

  3. Više je nego očigledno da policija ne štiti gradjane nego vlast od gradjana, odnosno radi protiv građana. Užas.

  4. Po modusu operandi se moglo tako nesto i pretpostaviti, setimo se da je bilo vezivanja, pretresanja, zadrzavanja, i jos sluzbenih radnji policije, a oni su, jadnici, to shvatili kao svoju obavezu u dokazivanju staresinama koji su ih poslali, a dalje i vlasti, kao uslov napredovanja u sluzbi.

  5. Ajde bre više sa Vučićem u zatvor! Dosta prazne priče, svi znaju sve! Komandna odgovornost, na kraju krajeva…

  6. Nije palo na pamet da snimaju jer su ljudi bili prestraseni svime sto se dogodilo. Ni ja ne bih uradio tako nesto. Prvo, posto bih sa njihove strane ocekivao burtalnu reakciju, a drugo pitanje je koliko dugo bih poziveo posle toga – ako bi snimak dospeo do medija. Ljudi, shvatite da ovo rusenje nije izveo bilo ko, da ovo nije nesrecni slucaj, niti borba protiv kriminala- kako Vucic licemerno ponavlja nedeljama, nego je delo dobro organizovane ekipe, koja je imala direktnu podrsku drzave!!! Ovako nesto nikada nije desilo u novijoj istoriji Beograda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.