Počela podela poklon-vaučera od 6.000 dinara: Ko može da preuzme vaučere, do kada traje podela i gde mogu da se iskoriste? 1Foto: Shutterstock/Monkey Business Images

Grad Beograd saopštio je da je počela podela poklon-vaučera u vrednosti od 6.000 dinara, i trajaće do 26. decembra.

Poklon-vaučere dobiće sva beogradska deca i to od vrtićkog uzrasta do 19 godina starosti, zaključno sa učenicima četvrtog razreda srednje škole, saopšteno je.

Vaučeri su, osim za decu, obezbeđeni i za sve zaposlene u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Beograda.

Deca koja pohađaju vrtić vaučere preuzimaju u vrtićima u kojima borave, a đaci u osnovnim, odnosno srednjim školama koje pohađaju.

Roditelji dece koja ne idu u vrtić vaučere će moći da preuzmu od 26. decembra u svojim opštinama na posebnim šalterima koji su opredeljeni za podelu poklon-vaučera. Na uvid u opštinu biće potrebno da donesu ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu deteta. Nakon provere da dete zaista ne ide u vrtić, vaučere će dobiti na licu mesta, saopšteno je iz kancelarije Grada Beograda.

Roditelji koji ne budu odmah preuzeli vaučere moći će to da učine do 15. februara u školama i vrtićima.

Poklon-vaučeri se mogu iskoristiti do 1. marta 2023. godine i to u sledećim radnjama: „Sport Vision”, „Sport Vision Kids”, „Sport Vision Outlet”, „Buzz”, „Run ‘n More”, „Extra Sports”.

Iznos od šest hiljada dinara nije neophodno potrošiti tokom jedne kupovine. Može se iskoristiti u datom roku za više kupovina koje ne prelaze vrednost poklon-vaučera, odnosno šest hiljada dinara.

Ukoliko roditelji žele da kupe proizvod skuplji od iznosa vaučera, moći će na licu mesta u prodavnici da doplate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari