Poljoprivredna stručna služba Negotin pomaže poljoprivrednicima da se prijave za eAgrar 1PSS Negotin /Foto: J. B K.

Minule nedelje su predstavnici Poljoprivredne stručne službe Negotin, osim u svom gradu, dežurali i u Boru, Kladovu, Majdanpeku i Donjem Milanovcu pomažući poljoprivrednicima registraciju na eAgrar. Poljoprivrednici na stručnu pomoć mogu da računaju i ove nedelje, jer se dežurstva nastavljaju.

Odgovore na sva pitanja koja su vezana za registraciju na eAgrar poljoprivrednici iz Borskog okruga mogu da dobiju od savetodavaca Poljoprivredno stručne službe Negotin.

Dežurstva koja je ova služba organizovala tokom prošle nedelje u Boru, Kladovu, Negotinu, Majdanpeku i Donjem Milanovcu se nastavljaju budući da su dala dobre rezultate.

Prema rečima direktora PSS Negotin, Vladice Gavrilovića, na niovu Borskog okruga do sada ima 1.580 registrovanih, 1.900 izdatih parametara i oko 2.500 podignutih aplikacija što je jako dobar rezultat i na nivou Srbije gde je za prvih deset dana svoj ID broj uzelo oko 22.000 poljoprivrednika.

Kako navode nadležni, savetodavci PSS Negotin do daljeg će dežurati u svojim prostorijama, kao i u Maloj sali SO Negotin, u gradskoj upravi u Boru, u prostorijama Vojnog odseka u Kladovu, opštinskoj zgradi u Majdanpeku i prostorijama Mesne kancelarije u Donjem Milanovcu.

Poljoprivrednicima je za registraciju potrebna lična karta ili pasoš, pametni telefon Android ili Ajfon ili kvalifikacioni elektronski sertifikat.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari