Predrag Koraksić Corax: Miloševićevo i Vučićevo vreme skoro u dlaku isto

Karikaturista govori za Danas

Ostavite komentar


    1. Nije ono vreme bilo Milosevicevo niti je ovo Vucicevo vreme. Svako vreme je nase vreme – vreme svakoga od nas u kome svako ima priliku da ostvaruje svoje ciljeve. Nesposobnim i stalno nezadovoljnim ne odgovara ni jedno vreme i uvek im je drugi kriv za njihove neuspehe. Sada je za sve “kriv” Vucic jer je izabrani predsednik. Srecom onih koji tako misle je mali broj, vecina sadasnje vreme uspesno koristi za ostvarivanje svojih ciljeva i smatra da nas predsednik radi dobre i korisne stvari i da je nasa drzava napokon na pravom putu.

      1. Tako pise neki bot.
        Normalni ljudi znaju da riba smrdi od glave i da je za uzas koji zivimo kriv Vucic. Covek koji je nenormalan, a i ti koji to ne vide nisu u vinklu.

  1. „…Predrag Koraksić Corax: Miloševićevo i Vučićevo vreme skoro u dlaku isto…“
    Koliko su Miloseviceve prodavnice bile prazne toliko su Vuciceve pune. Ruganje na licnoj osnovi nije karikatura uopste a kamo li profesionalna i politicka. Na stranu malogradjansko brendiranje vlastitih opanaka etiketom sa anglosaksonskim ortografom.

  2. Svaka čast gdin Coraxz. Redovno pratim karikature koje su sjajne. Jedinstven čovek u srpskoj istoriji,

  3. Ne treba da koraksic crta karijature, dovoljna je njegova slika ili autoportret

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.