Predsednik Upravnog odbora RTS odgovorio na navode Marinike Tepić o radu Javnog servisa

Ostavite komentar


  1. Čim se pojavio,negde 2005-2006 godine,kao „političko-sociološki analitičar“,video sam da će biti “ prodana duša“ !! I bio sam u pravu !!

    1. Običan spavač vlasne službe…licemer, pokvarenjak i još jedan u nizu ljubitelj stranih novaca koje služba finansira našim parama.

  2. To su lovci na plen. Oni su se odavno posvađali sa Zakonom o javnom informisanju, etikom i moralom.

  3. Mucno mi je i da citam. Ali mi saznanje, da neces jos dugo imati prilike da ovako komentarises predsednice upravnog odbora, daje snagu da izdrzim jos malo. Sigurna sam da ces uskoro zaista imati prilike da pred institucijama objasnis ko si ti i cime si se bavio.

  4. Vuletic navodi da je tačno da Upravni odbor nije zvanično upoznat sa svim finansijskim tokovima u Javnom servisu, poput višemilionskih ugovora koje RTS, bez odobrenja Upravnog odbora, svake godine sklapa sa Dajrekt medijom,
    Da Upravni odbor nije bio zvanično upoznat ni sa ugovorima koje generalni direktor godinama potpisuje sa advokatskim kancelarijama na iznos od 8.000 evra mesečno.
    Da UO RTS, osim iz novina, nije bio upoznat ni sa ugovorima za snimanje serija koje je RTS bez ikakve naknade i zaštite sopstvenih prava prepustio TV Nova S“, naveo je.
    Pa kako je onda i po cemu pogrešna „predodžba“ Marinike Tepic da pojedini članovi Upravnog odbora nemaju saznanja o finansijskom poslovanju RTS , kad ste vec sami naveli tri, gosin Vuleticu ?

  5. Bravo,neko treba da postavi tu ženu na mesto gde spada.Čitam i vidim mnogo ljudi daju joj podršku i pokušavam da svatim te ljude dal stvarno veruju što dotična svaki dan iznosi.Nisam fan ove vlasti al ova je još gora.Ako nam je to budućnost onda smo u velikom problemu.

    1. Željko i ,,mi,, koji dajemo podršku gospođi Mariniki pokušavamo vas da shvatimo…ali čim vi pričate o Mariniki koja nije tema, znamo ,,mi,, vrlo dobro šta radite….

      1. Klasican bot koji se bavi licnoscu, a ne napisanim u liniji SNS propagande da se pacifikuje biracko telo i uvuce sto veca sumnja u opoziciju.

  6. Meni tek sad nista nije jasno. citaju’ci ovaj odgovor dosao sam do zakljucka da Upravni odbor nije zadovoljan direktorom, a drzi istog do kraja, i preko toga..I da to nezadovoljstvo dugo traje.Ne \nam, sta na to treba jos reci.Suludo…

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 9

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.