Predsednik vranjskih socijalista treći put državni sekretar u Ministarstvu za rad 1Zoran Antić, Foto: Dušan Pešić / Danas

Zoran Antić, predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) u Vranju, treći put zaredom biće državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, saopštio je Antić na svom Fejsbuk profilu.

On se zahvalio „na podršci i poverenju“ koje su mu ukazali „predsednik SPS Ivica Dačić i celo rukovodstvo Glavnog i Izvršnog odbora“ ove partije.

„Na sednici Vlade, izabrane 26. oktobra, i na dan Svetog Jovana Milostivog, ponovo sam, i u novom sazivu Vlade, treći put uzastopno, postavljen za državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja“, istakao je Antić.

Kako je rekao, „biće mu čast, zadovoljstvo i privilegija da i dalje bude deo pobedničkog tima Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja“.

„Kao i svih ovih 28 godina aktivnog bavljenja politikom i političkim radom, trudiću se da dam svoj maksimum i opravdam ukazano poverenje onih koji su me predložili i podržali, radeći časno, savesno i odgovorno u interesu Srbije i svih njenih građana“, zaključio je prvi čovek vranjskog SPS-a.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari