Prelević: Policija morala za sat vremena da identifikuje Kontića

Tužilaštvo 12. septembra pokrenulo istragu zbog pokušaja ubistva ispred kladionice MaxBet, MUP demantuje da je skrivao podatke

Ostavite komentar


    1. Čim ste se vi botovi uključili u komentare to je siguran znak da iza nasilnika stoji sadašnja vlast.
      Koja je vaša korist, da razvodnjavate, spinujete i blatite? Laptop? Radno mesto na određeno vreme? Kesa brašna? Dok vi botujete, Đurić postade ambasador, a vama kesa brašna.

  1. Zapazila sam ja tog Parovica u predizbornoj prici, cudo da nije dobio vise glasova , nije za potcenjivanje njegov rad i prica ali kao i mnoge ljude jednostavno „pojede’ stranka , zato bi trebalo svi da istupaju pojedinacno i da se glasa za pojedince.
    Ali ipak policija nije da nije radila , ali trebala je brze .

    1. Kako ,,cicka,, vešto izbegne temu, malo o Paroviću , te nije da nije radila policija…. Normalno da nije radila, da se ne pojavi snimak sve bi zataškali….a i ovako verujem da neće biti ništa. Ovom nasilniku bi trebalo oko za oko, zub za zub, isto ga umlatiti i polomiti obe ruke…

  2. Ma identifikovali su oni njega vrlo brzo ali je problem i pitanje zašto ga nisu odmah uhapsili i sprečili da pobegne?

  3. Policija ga je ODMAH idetifikovala i sprovela ga da pobegne, … jer će im još trebati katvi ‘kadrovi’.

  4. Da li je neko pitao Maxbet zašto im je trebalo 3 nedelje da osude „nasilničko ponašanje…“. Da li su se zapitali gde im je nestao direktor na tri nedelje? Njihova služba obezbedjenja ne pregleda snimke redovno? Niko nije prepoznao kolegu/direktora sa posla?
    Da li mi stvarno izgledamo kao toliki idioti?

  5. Kada ćemo saznati ko je mladić ? Neko se mnogo trudi da mu sakrije identitet. Mada, komšije pričaju da je jako dobar, uvek se svima javlja, nije nikada ni mrava zgazio, ne pije i ne puši,…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.