Preminula žena iz Vranja od ubodnih rana koje joj muž naneo nožem 1Foto: EPA-EFE/ SEDAT SUNA

Snežana P. (45) preminula je danas popodne u Kliničkom centru u Nišu gde je rano jutros prebačena na lečenje nakon što joj je suprug kasno sinoć naneo nožem „povrede opasne po život“.

Ovo je za portal Danasa potvrdila Danijela Trajković, Viši tužilac u Vranju. Ona je navela da je tužilaštvo naložilo obdukciju tela preminule Snežane P. na Odeljenju Sudske medicine KC Nišu.

Osumnjičenom Dejanu P. (45) koji se nalazi na policijskom zadržavanju od 48 sati nakon smrtnog ishoda supruge koju je izbo nožem preti kazna od „deset godina do doživotnog zatvora“.

– Usmrćena osoba je i ranije bila žrtva porodičnog nasilja, ali je izbegavala da ga prijavi i vraćala se suprugu koji je imao probleme sa nasilničkim ponašanjem – rekla je za Danas, Viša tužiteljka u Vranju Danijela Trajković.

Osumnjičeni Dejan P. (45) biće saslušan sutra u Višem tužilaštvu u Vranju, pošto u ovoj pravosudnoj instituciji očekuju Krivičnu prijavu na okolnosti “ teškog dela ubistva sa smrtnim okolnostima“.

Kako je Danas ranije javio, do incidenta u kome je osumnjičeni Dejan P. teško povredio suprugu Snežanu P. sa više uboda nožem desio se sinoć u ulici Maksima Gorkog u Vranju.

Tom prilikom osumnjičeni je „vitlajući nožem“ povredio i dve kćerke, koje su zadobile lakše telesne povrede.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari