Jutarnji futing (u 7.00), najmanje dva treninga dnevno (10.30 i 16), a kad pripremna utakmica dođe kao relaksacija, jasno je kakav je ritam nametnuo novi šef stručnog štaba Crvene zvezde Robert Prosinečki pred svoje pulene. Atraktivni hotel Splendid u Bečićima čini se da sa pratećim sadržajima zadovoljava sve prohteve crveno-belih, ali je između drilova omiljena zabava izgleda krevet.


– Ovakav tempo je normalan. Kad budemo igrali utakmice biće malo lakši treninzi. Najvažnije je da imamo lepo vreme da možemo da se maksimalno spremimo. Insistiram na disciplini odmora, hrane i odnosa prema radu i momci za sada sve ispunjavaju. Uz sve to Srđan Zirojević ih ne štedi – rekao je Prosinečki.

Prvu proveru Crvena zvezde imaće već danas od 14 časova, protivnik je Zeta, a meč ima humanitarni karakter, jer prihod ide kao pomoć poplavama ugroženim zetskim selima. Nije poznato međutim gde će se utakmica igrati, odlučiće se danas, jer ako bude padala kiša fudbaleri neće istrčati na Trešnjicu, već će snage odmeriti u Radanovićima na stadionu Grblja.

– Hoću utakmice što pre, jer na njima se najbolje vide mane i vrline. Mislim da bi trebalo da igramo što više da bi svi igrači pokazali jesu li ili nisu. Zato ćemo u Budvi igrati tri meča, a u Antaliji pet utakmica – rekao je Prosinečki.

Izmiren dug prema Radu

Crvena zvezda se odrekla procenta od prodaje Jagoša Vukovića (PSV) i Vujadina Savića (Bordo) u korist Rada kako bi izmirila obaveze prouzrokovane kupovinom Andrije Kaluđerovića sa Banjice. Sad, dakle, crveno – beli ništa ne duguju „građevinarima“.

Požar u hotelu Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde evakuisani su juče u ranim popodnevnim časovima iz hotela Splendid u kojem su smešteni zbog požara u vešernici. Igrači su u trenutku izbijanja požara završavali ručak, dok je trener Prosinečki davao intervju crnogorskim medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari