Protest advokata zbog novog zakona o parničnom postupku, traže njegovo povlačenje

Ostavite komentar


  1. “ Advokat Čeda Kokanović izjavio je Beti da taj predlog zakona, koji je pušten u javnu raspravu, ima za cilj da onemogući građane da ostvare svoje prava kada ih država povredi.”
    Advokati su strajkovali zbog dobrobiti gradjsna (klijenata)?

    Ne laje kera sela radi…

  2. U mom slučaju, ove izmene su odavno stupile na snagu. Ima skoro 2 godine kako moja tužba protiv RFZO zbog krađe 4 godine u obračunu radnog staža za penziju, čami u nečijoj fioci u Upravnom sudu. A u RFZO kažu da ništa ne mogu dok sud ne donese presudu. Od slavnog suda sam na moje pitanje, šta se dešava sa mojom tužbom, pre neki dan dobio kompjuterski generisan lakonski odgovor, da je slučaj u toku. I tako u krug…

  3. Sve cine kako bi sprecili sirotinju da tuzi. Kriminalo. Stite svoje zadnjice.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.