Protest akademske zajednice zbog uređivačke politike RTS-a 29. februara

Ostavite komentar


  1. Izgleda da sto covek ima vise skole to teze neke stvai kapira.Izgleda dok ne izvuce benefite ne reaguje.Vidim da jos nije dogorelo.Akademija nauka jos cuti.U cemu ona to uziva?Da se onaj-nije srppski cutai-promenio jos u prvoj godine direktorovanje videlo se.Ako ste tako pametni i skolovani yasto niste tada reagovali?Hocete da postanete Vuk Draskovic?Vidite kako se taj promenio.Zavoleo tv Bastilju.Ali dragi intelektualci puno srece.Mozda nije isuvise kasno??Morate biti brzi.

  2. Ne pripadam grupi koja bi bila sposobna da vodi zemlju. Srednje obrazovanje,sam kriv za to. Ali,mozda jedan savet inteligenciji koja je ulagala u svoje obrazovanje. Da,vi treba da vodite zemlju. Vi ste se obrazovali da bi bili ta intelektualna elita. I podrzavam vas u tome. Ali ne zaboravite. Obican narod kao sto sam ja glasa za to ko ce da ih predstavlja. Otudjili ste se od nas. Necete da pricate sa nama. Zato i nemate vecu podrsku. Znate,i mi cinimo ovu zemlju. I ne zaboravite,mi smo veci deo te zemlje. Spustite se medju nas,poluobrazovane i mozda i uradimo nesto zajedno

  3. O uredjivackoj politici rts-a nema potrebe diskutovati.Nije im dosta sto svakodnevno zasipaju gradjane o istorijskim uspesima sns vlasti vec mi,gradjani srbije,to moramo i da placamo.Oslobodite nas bar toga.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.