Kako izbeći kolaps zbog blokade autoputa i koji delovi grada i autobuske linije su „najkritičniji“?

Ostavite komentar


  1. a, zasto izbeci „kolaps“?!
    svi tu!
    srbija protiv nasilja!
    a, na kojoj ste vi strani?? zasto izbeci??

  2. Majko mila koje ludilo u Srbiji,Opozicija blokira grad pa onda daje savete kako da se izbegne blokada,pa ni Nadrealisti nisu imali takve skečeve.

  3. Pre nego što odlučimo da izađemo ranije sa posla, makar znamo za koga nećemo glasati. Sa ovakvim postupcima blokade grada, opozicioni glasovi se samo osipaju.

  4. Sjajni ste, prvo pravite blokade a onda lepo objasnjavate ljudima kako da ih zaobidju… hoce nam posle oprostiti i protestasi sto su nas blokirali?

  5. Opozicija bolje nešto korisno da radi nego što blokira grad i maltretira obične gradjane

  6. Nadam se da će ovi ljudi sto protestuju već jednom shvatiti da postaju smesni! Svaki protest sve manje i manje ljudi!

  7. Vucicu ne dozvoli da opozicija ovoliko mrcvari srpski narod na Srbiju!!!

  8. Ove blokade samo nanose štetu onima koji je sprovode. Politika traži ideje, a ne konflikte.

  9. Ne verujem da je ona šačica građana od prošle subote dovoljna i sposobna da blokira saobraćajnice. Oduvaće ih prvi strendžer koji naiđe.

  10. Gradjani Beograda i Novog Sada ne bi trebalo da sede skrštenih ruku i dozvole da ih pojedinci iz opozicije zezaju i kidaju im živce blokadom autoputa.

  11. Blokada pa savet,odprilike ako niste sa nama da ne idete nigde,eto strpite se za Petak,samo što je to svaki Petak a ko radi privatno mora da trpi cirkus u gradu,što Opozicija ne zamoli poslodavce da smanje obim posla Petkom ?

  12. Treba doneti zakon o ovakvim blokadama (politickim) saobracajnica koje u principu krse zakon, i ugrozavaju zivote gradjana, postoje prostori koji bez opasnosti mogu da promovisu organizatore, ……

  13. Opozicija zavela sankcije gradjanima. Ovo me podseća na sankcije iz 90-tih kada je zapad maltretirao gradjane kako bi oni skinuli Miloševića a u stvari mu produžili vladavinu.

  14. Majstore ako ces ti da mi nadjes posao i dajes platu onda ok. Ako nisi zadovoljan, idi blokiraj sve drzavne ustanove, nemoj mene da maltretiras i pricas sta da radim. J.bala vas politika i licne frustracije. Ajde vise svi sjasite, i jedni i drugi!

  15. Vi napredni ste napravili ovaj kolaps, i pravićete i gori. Kad se držite vlasti za koju ste nesposobni, umesto da civilizovano sami odete u MUP i otvorite… ono što imate umesto duše.

  16. Ово постаје толики безобразлук, да не разумем државу што не ангажује Жандармерију да “протестанте” измести ван пута.

  17. Lepo stanu sa strane, izađu iz vozila i pridruźe se protestu? Tako im neće biti dosadno a doprineće dobrobiti svoje zemlje. Šta im teško?

  18. Dokle vise ovo? Malo demokratije iz Evrope pa da vidis da li ces da blokiras puteve. Kaze te hoce te u Evropu i Evropske vrednosti,pistiti Policiju kao Francuzi i Belgijanci i da vidimo ko ce da blokira.

  19. Vi iz Danasa treba da pozovete ljude da izađu na protest, a ne da ih učite kako dabeskiviraju gužvu.

  20. Sa ovakvim postupcima opozicije, i ako ovako misle da se bore za vlast, dok su uplaseni neuspeha na izborima, samo napred predsedniče!

  21. Bruka i sramota oni političari,maltretiraju pošten narod.Neka idu u svoja sela pa neka blokiraju njive.

  22. Nezadovoljstvo gradjana se Resava u parlamentu ne na ulici, nemate prava da kredite zakon o slobodi kretanja ..

  23. Блокада две петље, послала би јачу поруку. А то су петља суечин и петља ниш.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.