Putevi Srbije: Bez zadržavanja na naplatnim rampama 1Foto: JP Putevi Srbije

Prema poslednjim informacijama Javnog preduzeća Putevi Srbije, trenutno nema zadržavanja na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji.

Iz Puteva Srbije upozoravaju vozače na radove koji će se odvijati u narednim danima.

„Od 17. do 21. septembra izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora na deonici Umka – Barič, pa će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Takođe od 17. septembra izvodiće se radovi u Bulevaru patrijarha Germana (Avalski put) na uglu sa Ulicom Vase Čarapića, Beograd (Opština Voždovac). Radovi će se izvoditi pod saobraćajem, uz postavljenu adekvatnu saobraćajnu signalizaciju.15/16.septembra  od 21 do 05 časova, izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju kolovoza u zoni Pančevačkog mosta, deonica Beograd – Pančevo, u smeru Pančevo – Beograd. A radovi se izvode i  na sanaciji otcepljenja trupa puta, na deonici kroz naseljeno mesto Nova Varoš, zbog čega se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila jednom kolovoznom trakom“, navodi se u saopštenju Puteva Srbije.

Iz tog preduzeća podsećaju vozače da su završeni radovi na deonici Kovačevića pesak-Požega, i da je saobraćaj  normalizovan, od raskrsnice na izlazu iz Požege prema Kosjeriću do Prijanske petlje. Takođe, završeni su radovi na pojačanom održavanju površinske (kružne) raskrsnice „Resnik“, na deonici puta od petlje „Bubanj Potok“ do tunela „Straževica“, na ukrštaju državnog puta II A reda broj 154 i Ulice Slavka Miljkovića u Resniku, i saobraćaj se, kkako navode, odvija normalno.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari