Radenković: Oni koji negiraju plagijat Malog nisu dostojni da budu profesori

Ostavite komentar


  1. O, kakva je gromada profesor Radenković! Još samo da nabroji svoje naučne radove, a ne fakultete na kojima je radio jer to može i njegova tetka obzirom da svako selo u Republici Srbiji i Republici Srpskoj ima univerzitet.

    1. Mora da si prosao obuku za botove u Alibunaru. Po nacinu pisanja i vredjanja profesora rekao bih da si to botovsko odeljenje.

    2. A kakva si ti tek gromada od bota, od skole ipas upîs i vakcinu, ali zato nipodastavas profesora Radenkovica koji svoj doktorat jeste zasluzio

    3. Dugo te nije bilo, s47, sa tvojim priglupim ad hominem argumentima-komentarima. Nastavi da budeš u off-u -pametniji si kad ćutiš.

  2. Sta ste se uhvátili za taj doktorát ko da on nekome nesto značí. Koliko je doktora magisterija i diplomu izdato nemohu povíce kompozice a da to ni na boji nacin nije pomohlo nikomu ni privredi a ni očima boji su to dobili da se stim papirom mohu samo mahati. Poznajem množe boji te papile posedají a da su ograniceni i veoma tupavi streberi nesposobni za život. Ta diplomma samo značí očima boji je takodje imaju i boji se konkurencije i přestanete da nas gnjavite tim vasim slamperajima i tracenýma boji nas upoťte ne interesuji. A od tih silnih doktora nisam nista pamětno cuo a kamkoli neslo novo sto je unapredilo nas život.

  3. Poštovani profesore, ova naša jadna polovična država koja nema svoje granice u 21 veku je toliko moralno propala da je ovaj „doktorat“ njen pravi proizvod. Vaše „kolege“ se prodaju za sitnu lovu i privilegije a u školama predaju razne diabole tipa Orlića, Martinovića. Još samo treba da studentima počne da predaje Marjan Rističević, a to nije daleko.

  4. Uvek je taj fakultet sluzio za brzo sticanje diploma. Osnovan je 70 godina i na njega su se upisivali rukovodioci kojima je bila neophodna diploma. Sa diplomom masinskog fakulteta si mogao uz pomoc polaganja nekih ispita da dobijes i njihovu diplomu. Za mnoge od nas je bilo sramota da imamo takvu diplomu brzopoteznog fakulteta.

  5. Čujem da Vam je i g. Kostić, predsednik SANU, uputio javnu podršku, i založio se za slobodu naučne misli, te stao protiv prevara u nauci i mešanja politike u univerzitetsko poslovanje. Inače, poštujem Vaš javni stav i podržavam ga, izuzev onog dela da sve treba da se vrati na ponovno odlučivanje u okviru FON.

  6. Bravo profesore. Kao sto je rekao Sergej, ovu vlast ce srusiti posten covek i vrlo jednostavan odgovor: NE MOZE!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.