Radićemo sve dok nam ne ukinu internet

Nenad Kulačin, autor emisije "Dobar, loš, zao"

Ostavite komentar


  1. Držaće ovakvo stanje dokle njemu bude odgvaralo. Zamisli samo, kada sve ovo prdje, kada ponovo budu aktivna faza za izbore, kakva će kampanja biti. Kim Džong će biti amater za ovoga, neće tak tada po 20 sati dnevno da se skida sa njegovih TV, a privreda će nam biti čabar, blago rečeno, a on će, naravno za to, naći krivca. Biće ludilo gledati sve to, kada ova, čovečijom rukom napravljena pošast. prestane.

  2. Uzivam u vasoj emisiji. Ako moze molim Vas da pustite i ono sto prethodi smehu Marka Djurica. Drzite se i pozdrav

  3. Dobro. Ako ova vlast ne valja Ti sa komplet ekipom i Zelenovićem idi u Italuju i to na sever koji je najdemokratskiji (kladim se da ne znaš ko je predsednik Italije i premijer a za ime italijanskog predsednika parlamenta bi i glavu stavio na panj) i industrijskih najrazvijeniji odnosno najbogatiji. Da li želiš da nam krematoriji rade u tri smene. Ne razumete razliku između humora (pa makar bio i onaj najcrnji) i satire i vremena kada su lekoviti a kada treba budu skrajnuti za neka bolja vremena.
    Nešto se ne sećam da ste se tako kleberili NATO alijansi kada su nas tako besomučno bombardovali… Podsećate me na one lokatore koji su bombarderima slali informacije da gađa komšijsku kuću samo zato što je taj komšija bolji domaćin i imao lepšu ženu. Da li je Vučić kriv što su nam carevi demokratije poslali 310.000 državljana Srbije koje su namamili pričama o boljem životu. Koja je pamet bila to da razori odlično uređene države samo da bi imali jeftinu radnu snagu. E× Yu moćnici su proizveli skoro 900.000 izbeglica iz istog razloga. I nemojte svoju nekulturu pravdati da ne vičete (jer niste sigurni u snagu svojih argumenata) jer tako govorite.

  4. Tuzno je ismevati nekoga ko se bori i daje svoj maksimum za dobrobit svog naroda.Pitam se, sta je to prethodna vlast uradila za vreme svog mandata?? Narod ih ne pamti ni po cemu dobrom

  5. Oni koji likuju i segace se na racun situacije u kojoj se nalazimo govore sve o sebi, kakvi su kao ljudi, ali i o odgovornosti i disciplini koje im ocito manjka

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.