Radićemo sve dok nam ne ukinu internet 1

Mi nemamo problem sa pisanjem scenarija, jer scenario za Dobar, loš, zao ne postoji. Radimo bez njega, sami sebe smo prepustili totalnoj improvizaciji. Jedino se to nije promenilo, sve ostalo jeste.

Apsolutno smo se stavili u službu našeg vrhovnog komandanta i njegovog posilnog – ministra odbrane. Stojimo na braniku odbrane i spremni smo da u ovoj borbi damo svoj maksimalni doprinos ne žaleći da u njoj ostanemo i bez gostiju ako ne budu mogli da se probiju do Šapca.

Našu prvu epizodu u vanrednom sranju, pardon, stanju, snimili smo pod apsolutno bezbednim uslovima sa rukavicama i maskama i vekovima za brzo pranje ruku. Gost nam je bio komandant Štaba za vanredne situacije grada Šapca Nebojša Zelenović i sve vreme smo pričali o situaciji u kojoj smo se našli. U prvom delu emisije smo podsetili naše gledaoce na mudre i odlučne poteze našeg rukovodstva, na mirnoću i smirenost našeg predsednika, na pomoć naše braće iz Kine.

Dugo smo razmišljali da li da imamo Magareći kutak, ali Sima je dobio specijalnu dozvolu nadležnih da mu nije potrebna samoizolacija i on je spremio brdo materijala primereno situaciji.

Šalu na stranu, narodu je potrebno u ovim trenucima odagnati misli i mi ćemo raditi kako znamo i umemo dokle god budemo mogli. Kada ne budemo mogli, a tipujemo da će se i to desiti, jer najsmesniji virus u istoriji čovečanstva ne možemo pobediti smehom. Kada se to bude desilo, radićemo od kuće sve dok nam Nebojša Krstić ne bude ukinuo internet ili uhapsio.

Siguran sam da će ovo biti najdugotrajnije i najrigidnije vanredno stanje i to samo zbog toga što je ovoj ekipi potrebno da se pere zbog onog cerekanja i poziva na šoping u Italiju.

Imamo se čemu smejati, ali se plašim da polako dolazimo u situaciju kada sve ovo više neće biti smešno, jer ovo gde nas je ova vlast dovela zahteva hitnu reakciju normalnosti koju oni, definitivno nemaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari