Radost koja nema cenu - Meridian podelio paketiće za najmlađe u celoj Srbiji 1Foto: Meridian

Početak godine dani su najveće radosti za mališane gde god se nalazili. I ova 2021. za Meridian je počela tamo gde se prethodna završila – zaposleni, kao svojevrsni humanitarci, celog januara obilazili su čitavu Srbiju i nastojali da naše najmlađe obraduju paketićima kako bi praznična radost stigla u svačiji dom.

Ono što je već postala tradicija Meridian je ispoštovao i ove godine – zajedno sa ministarkom zaštite životne sredine Irenom Vujović, predstavnici ove kompanije paketićima su obradovali mališane sa instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, o kojima se već 30 godina stara Udruženje „Uvek sa decom“.

Radost koja nema cenu - Meridian podelio paketiće za najmlađe u celoj Srbiji 2
Foto: Meridian

Osim već poznatih nedaća, naše sugrađane na Kosovu i Metohiji u prvim danima 2021. pogodilo je i dodatno rasplamsavanje pandemije virusa korona, ali i do sada najveće poplave u prethodnih nekoliko decenija.

Zato je Meridian, zajedno sa pevačicom Kijom Kockar, obišao mališane u opštinama Gračanica, Velika Hoča i Orahovac i obradovao ih novogodišnjim paketićima.

Radost koja nema cenu - Meridian podelio paketiće za najmlađe u celoj Srbiji 3
Foto: Meridian

Meridian, od početka velike zdravstvene krize posebnu pažnju poklanja mališanima koji tako rano u životu vode borbu za život. Jedan je od najvećih korporativnih donatora sredstava za lečenje male Sofije Markuljević i svakodnevno podržava rad humanitarnih fondacija čija je misija da hrabri mališani u inostranstvu dobiju zdravstvenu negu od opasnih i retkih bolesti.

Meridianova priča o humanosti obilazi ceo svet, jer je na svih 40 tržišta sveta gde posluje ova kompanija ostavila pečat društvene odgovornosti, humanosti i pomoći onom najvrednijem što svaka zajednica ima.

Solidarnost i humanost jedine su održive vrednosti u vremenima iskušenja.

Zato će Meridian uvek biti uz svoj narod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari