Rakić: Sve zahteve zameniti samo jednim – ostavka Vučića 1foto FoNet Milica Vučković

Narodna poslanica i zamenica predsednika Demokratske stranke, Dragana Rakić izjavila je za N1 tokom protestne šetnje da sve zahteve opozciije treba zameniti samo jednim – ostavka predsednika srbije aleksandra Vučića. „Sve je moguće ako nas je dovoljno i ako smo uporni“, poručila je Rakić.

„Prezadovoljna sam brojem ljudi. Hvala svim građanima i građankama. Znam da je mnogo ljudi došlo koji su van Beograda. Bio je pravi podvig doći i probiti se do Gazele, jer je bilo mnogo opstrukcija, otkazani su brojni autobuski prevozi. Sada moramo učiniti sve da se zahtevi građana ispune. Više puta smo rekli da nećemo odustati od protesta dok se ne ispuni sve ono što građani traže“, istakla je Rakić, prenosi portal N1.
.
Podseća da je stav DS-a od početka protesta „bio najradikalniji“, a to je ocena da je pravi uzrok ovakvog stanja u Srbiji apsolutna vladavina Aleksandra Vučića.

„Pravi uzrok svega ovog je Aleksandar Vučić“, istakla je ona i dodala da bi sve zahteve trebalo zameniti sa jednim zahtevom – ostavka Aleksandra Vučića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari