Rebić: Vozač autobusa nije jedini koji je pogrešio

Ostavite komentar


  1. da je ovaj čovek, ne svojevoljno, zaglavio na čelo policije i nije smeo da odbije ponuđenu fotelju. Neka sedne novinar u auto, snima nailazak automobilom iz Međurova na pružni prelaz i pokaže svima preglednost i onda neka nam Mihajlovićka i Brnabićka ponove kako nema odgovornosti zaposlenih u ŽS. Kolika god da je odgovornost Niš-eksprsa, vozača autobusa, lokalne samouprave, ne može da se izbriše činjenica da je još veća odgovornost stručnjaka ŽS, koji tvrde da je prelaz bezbedan, kao i mašinovođa koji zvučnim signalom ne upozoravju da nailaze na neobezbeđen pružni prelaz.

  2. Pokusao sam u nekoliko navrata opisati izgled pruznih prelaza u Madjarskoj konkretno Segedinu. Prilikom prilaska na nekih 50 metara vidite svetlosnu signalizaciju, zatim svakim približavanjem cujete zvucnu signalizaciju, prilikom prelaska pruge imate gumeni deo pre same pruge zatim taj isti gumeni deo je izmedju samih sina da ne biste ostali bez spona i stabilizatora tockova. Ovih dana preko fb su svakodnevni snimci kako vozovi prolaze, rampe podignute, nema signalizacije, e sad postavlja se pitanje zakasnele reakcije i izbegavanja odgovornosti ali i to je u duhu naseg naroda i ljudi. Vise se cak i ne uzbudjujem svesnih namernih eksplicitnih matematicki tacnih zelja vlasti u svojoj besprekornosti ali je samo jedna stvar pokazatelj da se od friziranja izvestaja o uspešnosti i beskonačne zelje u isticanju svoga rada odluka rasima ljajica da napusti vladu. Ova odluka je pokazatelj da nesto smrducka u drzavi danskoj cim gospodin beskonacni hoce da pobegne.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.