Ko je rektor Dejan Madić: Od šampiona u preskoku do prvog čoveka Univerziteta u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Briljantna akademska karijera, strašan doprinis nauci…preskok ili podvijanje?

  2. Naslov tendecionalan! Kad sam ga videla,rekoh da pročitam,još jedan sportista koji preko noći postaje nešto drugo…Međutim ,naslov je tu da se dotična osoba degradira i omalovaži u smislu „jedan preskakač prepreka postao dekan“,a onda u daljem tekstu malo više političkih kvalifikacija na račun stranke koju podržava . I gle čuda na kraju teksta navedoste njegove stvarne uspehe i doprinose u sportu…ako je iko i pročitao do kraja! Jer poenta je u naslovu Vučićev preskakač prepreka postao dekan . Jadno i bedno novinarstvo! Objavite ako ste objektivni

  3. U Srbiji više ne važi latinska :“Mens sana in corpore sane“! Živeli poltrfoni!

  4. Dogodi se govor mržnje. Osudiš govor mržnje i dođeš na tapet. Neverovatno!
    Dokle bre?

  5. Podguzna muva u svim partijama … prvo SPS, pa DS, pa SNS.. ljiga od coveka, al zna da se i kada da se nekom uvuce.. a ovi do njega ista prica, do pre nekoliko meseci “odani do smrti” njegovom rivalu sa fakulteta Milosevicu, i preko novi promenili tim… sutra ce svi biti najveci “opozicionari”…

  6. И сада, када се види развојни пут и резултати рада овог човека он је некима споран, неквалификован, партијски кадар, … Док он има више од двеста научних радова, професор Грухоњић нема нити један али има преко 400 текстова у медијима у којима пује Србе и Србију!

  7. Koliko vidim, jedinu pobedu „opozicije“ u Srbiji je do sad odnela Tea Dora nad SNS Breskvicom.

  8. Двеста научних радова….говори све. Или је плагијатор, или преписује самог себе. А можда се дописује млађима…

  9. Kakav naduvan CV! Papir sve trpi ali činjenica je da ga u matičnom klubu svi preziru.

  10. Zašto ne pišete o liku i delu Dinka Gluhonjićai šta je sve pisao i pričao a ne o rektoru koji nije povod ovih dešavanja.

  11. Čovek kojii onako govori nema sposobnosti da napiše naučni rad. On samo prolazi pored nauke. Zaslužio otkaz po više osnova, verovatno i zatvor.

  12. Bez namere da prosudjujem ko je u pravu a ko u krivu moram reći da politici nije mesto u školama i na fakultetima.Profesorima i svom nastavnom osoblju bez obzira na zvanje treba zakonom zabraniti članstvo u partijama, javnu podrsku istima i bilo kakvo javno politicko delovanje strogo sankcionisati kao sto je to slučaj sa policajcima,sudijama ili tužiocima.Niko pa ni profesori ne sme biti nezanenjiv i iznad zaakona!Kada je reč o studentima sve je jasno,njihovi su knjiga i predavanja svako javno političko delovanje blokade fakulteta i slično treba sankcionisati.

  13. Ako izostavimo nesporne političke afinitete, pripadnost i sprovođenje političkih naloga, ovaj se pokazao i prikazao kao primitivna, nevaspitana i bahata osoba.

  14. Годинама уназад слушам и читам Грухоњићеве изјаве и тек сад се сетили да то чује шира јавност. Толику количину мржње према некоме не могу да разумем. Ја не да не би радио у тој држави, него би побегао од њих на северни пол. То што он има проблем то је његова ствар, него што и нама прави проблем.

  15. Uporno zamena teza!!! Je li taj profesor govorio šta je govorio ili nije! Da li je sad neko pravi intelektualac ili nije zaista nema veze sa temom. Sve da je rektor i najgori čovek to ne vadi profu!!!

  16. Prof. Madić je sam dostavio dokumentaciju za svoju kandidaturu za Rektora 2021, i u prijavi Madić naveo kao svoje i stručne radove svog imenjaka iz Niša. Ostaće zapamćen kao prvi rektor koji je na osnovu falsifikovne biografije postao Rektor. I sada on bez moralnog kredibiliteta sudi i presudjuje o moralu. O tempora, o mores!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.