Rektorat i dalje u blokadi

Grupa studenata, članova Udruženja "1 od 5 miliona" ne odustaje od zahteva da rektorka UB Ivanka Popović osudi upad aktivista SNS na Univerzitet

Ostavite komentar


  1. Studenti traze akademsku cast od rektorke, a ona ceka da se Oni umore da bi opet zabila glavu u pesak. Sta je sa laznim doktoratima na dnevnom redu Odbora za professional u etiku i zasto se taj odbor ne sastaje? To je pitanje za rektorku, kao i lazni doktorat Malog, a ne neki imaginarni „interest studenata“.

  2. Što mi da učimo i tresemo se pred svaki ispit ,da najlepše mlade godine provedemo u učionicama,kad se ,hladno,može biti ministar ,i još doktor,bez te gnjavaže i gubljenja vremena?!
    To je srž protesta,i to isto osećamo svi koji smo, uz ogroman napor završavali teške studije,sumnjajući i pitajući se:“Da li ja ovo uopšte ikada mogu da završim?Toliko je teško i mnogi su već odustali…“?
    A sada,ministri kažu da ,ko je „pametan i snalažljiv,ko proda dušu đavolu“ -može i bez svega toga.
    Kako bre može-NE MOŽE!

  3. Bilo bi dobro za sve, da Sinisa Mali dokaze da nije uradio plagijat. Ali to je nemacki univerzitet objavio ne nasa istrazivanja iakocsu trebali da uvide na softver!
    Ako se ispostavi da nije plagijator onda je kandidat za premijera SNS! Jer Nikolicu je dokazano i da nije ni mogao fizicki da bude na fakultetu i polozi ispite, jer je bio van zemlje ili na duznosti tada.

    Veliki su to kompleksi i bezpotrebno su napravili aferu sa pola ministara. Narod gleda i ne veruje kako namestaju studente i pokrivaju kriminal, tj. glup i bezpotreban kriminal

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.