Režim rada javnih preduzeća i ustanova za prvomajske praznike u Subotici 1Foto: J. Patarčić/Danas

Za prvomajske praznike subotička javna preduzeća i ustanove organizovaće svoj rad kroz dežurstvo.

Tako će u Domu zdravlja Subotica 1, 2. i 3. maja raditi ambulanta Ogranak 4 (Karađorđev put 55) od 7 do 20 časova, dok će u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru biti organizovano dežurstvo od 0 do 24 časa.

Pedijatrijsko dežurstvo biće obezbeđeno u Dečijem dispanzeru od 8 do 24 časa, a dečije ambulante Bajmok, Čantavir i Palić neće raditi.

Stomatološka služba radiće od 7 do 13 časova u zgradi Stomatološke poliklinike (Trg žrtava fašizma 16), dok će kovid ambulanta (Harambašićeva 2) raditi svakog dana od 7 do 17 časa.

Testiranje na korona virus obavljaće se 3. maja od 8 do 10 časova u ambulanti Ogranak 7 (Trg žrtava fašizma 16), a vakcinacija građana protiv korona virusa se neće odvijati u navedenom periodu.

Apoteka “Galen pharm” u prizemlju Gradske kuće dežuraće i za vreme prvomajskih praznika od 0 do 24 časa.

Tokom praznika, od 1. do 4. maja, pijace kojima upravlja JKP “Subotičke pijace” će raditi po prazničnom radnom vremenu od 5.30 do 13 časova.

Autobusi JP “Subotica-trans” će 1, 2. i 3. maja saobraćati po redu vožnje za nedelju. Linija broj 6 će 1. maja od 9 časova na svakih 10 minuta kretati od Lifke, odnosno od Vikend naselja, a poslednji polazak biće pola sata posle ponoći. Sutradan, 2. maja, saobraćaće na svakih 15 minuta, a poslednji polazak biće u 22.15 časova.

Linija Subotica-Beograd neće saobraćati za vreme prvomajskih praznika, dok linija Subotica-Segedin neće saobraćati samo 1. maja. Linija Subotica-Novi Sad sa polaskom u 11.45 časova i povratkom u 20 časova saobraćaće redovno.

JKP “Parking” neće naplaćivati parkiranje u gradu 1, 2. i 3. maja.

Glavna pošta u Subotici (Prvomajska 2-4) neće raditi 1. i 2. maja, dok će 3. maja biti otvorena od 7.30 do 14 časova. Pošta na Graničnom prelazu “Horgoš” dežuraće sve vreme praznika od 0 do 24 časa.

JKP “Čistoća i zelenilo” će 2. i 3. maja odvoziti komunalni otpad iz domaćinstava po ustaljenom režimu.

Nijedan objekat kojim upravlja JKP “Stadion” neće raditi 1. maja. Stonoteniserska sala i Hala sportova neće raditi ni 2. maja, dok će 3. maja biti obezbeđeno dežurstvo. Redovno radno vreme 2. i 3. maja imaće SRC “Prozivka” i bazen u Dudovoj šumi, a na Gradskom strelištu, Sportskim terenima u Prvomajskoj i Gradskom stadinu biće obezbeđeno dežurstvo.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari