RFZO usvojio novu Listu lekova, na njoj 26 inovativnih medikamenata

Ostavite komentar


  1. Poštovanje svima vama a takođe Gospođa koja radi na ovim novim mnogo inovativnim lekovima verujem da će to dospe uprave ruke i da će naši doktori da urade što pre i da mi došlo do nas ja sam na dijabetes 2 nainzulinu tri godine sa lekovima plus operisan od karcinoma dojke sa srčanim tegobama sa visokim krvnim pritiskom i da ne pričam još dalje ali Drago mi je si verujem da će to dospeti do mene da neće biti izuzetak a i što pre da će biti u apotekama želim da pohvalim predsednika države vas koji radite za nas i trudite se da u našoj državi koji su oboleli od ti teških bolesti najzad stigli nama lekovi Hvala vam puno na svemu S poštovanjem velikim i Sombora Nada Slepčević Sremska 35

  2. Lek za insulin.rezist.ili jos i dijabet.2 trebalo bi da regulise sem secera u org.i tezinu, koja se nagomilala, zbog loseg metaboliz.i istog! Znaci dati univerz.lek za :regulaciju secera i tezine zajedno!Moze tu ukljuciti medikament za reg.mokracne kiseline u krvi(vode) ,koja takodje utice na zdravlje i izgled(oticanje) tela!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.