Rimski doktor, odliveni mozak i vladika Irinej

Ostavite komentar

  1. Profesore,ako je block kosarkaski receno banana onda Moras da iIrineja zajebavas atletskim zakucavanjem u kosh sa kukuruzom. ♿

  2. Profesor Begović je očigledno hteo da upliva u crkveno kanonsko pravo za šta on nije stručan ,oproste profesore ali mi koji vas poznajemo znamo da je tako .Procitas jednu knjigu iz te oblasti pa drugu pišeš .Irinej Bulovic je intelektualac par exelance ,i sa vama uvek sme da izdaje na podij javne rasprave na četrnaest živih jezika,koliko ih zaista govori.

  3. Izvanredan i tacan tekst. Irinej Bulovic nema argumenata da izadje na crtu prof Begovicu, zato pusta svoje botove da to rade. Bulovic je uzurpirao SPC!

    1. Jos samo da ie potpisani autor pravi autor svega toga. Podmetnuto jaje, pise neko sa Bogoslovskog, a potpisuje navedeni autor. Statur Bogoslovskog fakulteta nije u javnosti, nema ga na sajtu, tako da je pozivanje na statut Bogoslovskog delo interno, ljudi koji imaju pristup tim dokumetnima. Profesori sa Bogoslovskog odmah poznau po stilu i nacinu pisanja ko je autor teksta, jer tako nastupa i na sednicama. Potpisuje se Boris Begovic da bi se polazalo da se je akadmenska zajednica zainteresovala za proble, briga akadmesku zajednicu sta popovi tako rade, njihova stavr.

      1. Milan Miloradovic stil je ala Vladan Perisic, bez redosleda i nabacano, pomesane babe i zabe, inace takva su mu i predavanja.

Ostavite komentar

Društvo

Šabić: Opužbe Ane Brnabić za doprinos medija klanu Belivuk su atak na slobodu i bezbednost novinara 10

Šabić: Opužbe Ane Brnabić za doprinos medija klanu Belivuk su atak na slobodu i bezbednost novinara

Nekadašnji poverenik Srbije za informacije od javnog značaja, advokat Rodoljub Šabić, ocenio je da je današnja izjava premijerke Ane Brnabić da je kriminalna grupa Veljka Belivuka imala direktnu podršku istraživačkih medija, direktan atak na slobodu izražavanja i slobodu medija i indirektan ali opasan atak na bezbednost istraživačkih medija i novinara koji u njima rade.

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.