Deset osoba povređeno u sudaru autobusa i kamiona kod Umke 1Foto: Nenad Kovačević (Ilustracija)

Deset osoba je lakše povređeno jutros u sudaru autobusa i kamiona na Obrenovačkom putu kod Umke, javila je Radio-televizija Srbije (RTS).

„Do saobraćajne nesreće je došlo oko 9.20 kod mesta Duboka između Bariča i Umke, a po prvim informacijama deset osoba je najverovatnije lakše povređeno“, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

Reč je o autobusu Laste na liniji 860, koji saobraća između Obrenovca i Savskog trga u Beogradu.

Prema saopštenju Sekretarijata za javni prevoz, do nezgode je došlo kada je kamion sa prikolicom udario u autobus koji je saobraćao na liniji 860 u smeru ka Beogradu. Teretno vozilo je prikolicom udarilo u vozačevu stranu autobusa, koji je sleteo sa kolovoza u kanal. Autobus se nije prevrnuo. Svi povređeni su brzom intervencijom Hitne pomoći prevezeni u dežurnu zdravstvenu ustanovu. Na vozilu javnog linijskog prevoza putnika načinjena je velika materijalna šteta, a policija trenutno vrši uviđaj.

Autobus je, kako se navodi u saopštenju Sekretarijata, 2017. godište i poslednji šestomesečni pregled obavljen je 3. juna ove godine. Autobus je prošao i redovni dnevni pregled vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari