RTS izdao saopštenje povodom puštanja u javnost snimka na kom Dodik vređa Đokoviće 1Foto: Miroslav Dragojević/Danas

Radio-televizija Srbije objavila je saopštenje povodom nelegalnog objavljivanja snimka neformalnog razgovora pred snimanje emisije „Oko“ u kojoj je gostovao predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u utorak 25. aprila 2023.

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Grubim tehničkim propustom iz sistema Radio televizije Srbije ilegalno je izašao snimak dela neformalnog razgovora pred početak emisije: Oko, 25. aprila. RTS je pozvao Odeljenje za visokotehnološki kriminal MUP-a Republike Srbije i Bezbednosno informativnu agenciju kako bi utvrdili na koji način je fragment neformalnog razgovora dospeo u javnost.

Ceo signal je u celini bio propušten i Radio televiziji Republike Srpske zbog čega se nadamo i reakciji MUP-a Republike Srpske.

Radio televizija Srbije će sprovesti i internu istragu o ovom kriminalnom činu i o tome će da obavesti javnost.

O ovom snimku u medijima se oglasio i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.“

Da podsetimo, Dodik je tom prilikom rekao da su Đokovići „teški“, a uz to je uputio i brojne uvrede, a snimak je procureo u javnost.

„Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao auuu.. Ciganija poprilična mogu ti reći… Oni saradnici njegovi, još izgubi…“, rekao je on u razgovoru sa novinarom Gorislavom Papićem pred početak emisije “Oko”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari