Ružić: Vakcinisano više od 45.000 prosvetnih radnika, sutra odluka o nastavi za mlađe osnovce

Ostavite komentar


  1. Ova skolska godina apsolutno je neregularna. Online nastava je sarena laza. Niti djaci uce niti prosvetni radnici rade. I ono malo od skolstva sto je ostalo uruseno je skroz. Sta ce kome znanje kada neznalice vladaju.

    1. Ковид-битангама је и циљ не само да уруше него и униште образовање.

    2. Posle 6 časova nastave u gugl učionici i prepodnevne priprme za te časove čitam kako nastavnici ne rade! Što se tiče učenika, ima onih koji ne rade, ali veći je broj onih koji rade. Strašno me pogađa kad neko ko ne zna šta sve podrazumevao posao prosvetnog radnika ovako komentariše!

      1. Колегинице, свакако има и који знају шта подразумева рад у просвети. А и наставу на даљини. Врло добро знају и виде свеколику пропаст образовања. Можда су просветара криви што мирно прихватају све што им полуписмена багра намеће, ћуте и трпе јер живе у диктатури и безнађа невиђених размера.

      2. muka mi je vise od ovakvih komentara o prosvetnim radnicima.vecina se rastrze od posla .a efekat 0

        1. Kao bivsi prosvetni radnik koji je radio u online rezimu u prosloj skolskoj godini mogu da potvrdim da je vecina prosvetnih radnika radila tada vise nego ikad u groznim, nepodnosljivim uslovima! I zaista se uzasnem kada cujem komentare roditelja da nastavnici ne rade nista a roditelji sve (I sama imam dete u nizim razredima tako da apsolutno imam obe perspective). Jedino sto mogu da kazem da sam se spasila sto sam izasla iz tog sistema. Za taj novac toliki rad jednostavno ne vredi! Cinjenica je, medjutim, da efekti rada na daljinu nisu ni priblizni pozeljnim. To ni u kom slucaju nije rezultat rada nastavnika, koji su, kao i ove nesrecne generacije dece zrtve.

    3. A vi se razumete u onlajn nasravu? Vise radim kad je onlaj, nego refovna nastava… A pojedibe fjake i njihove roditelje zabole za ovaj vid nastave..
      Kaze moj ucenik da konacno prolazi razred ako potraje onlajn nastava.

  2. A dal će ovi VELIKI radnici prosvetari ponovo da štrajkuju u septembru…. Ubiše se od posla zadnjih godinu dana

    1. Sram vas bilo komentara. Nedelju dana ne biste izdrzali da drzite nastavu na ovaj nacin. To sto efekti ovakve nastave realno nisu zadovoljavajuci je najmanje greska prosvetnih radnika, ali samo na njih umete da se zalite.

      1. Online nastava nije laka ni za ucenike, ni za prosvetne radnike. I jesu se ubiki od posla. Stidite se svog komentara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.