Šabić upozorio ministra zdravlja na nepravilnosti

Ostavite komentar


  1. Neka Šabić prvo dobro pročita koja je svrha IZIS-a i koje su uloge počev od direktora do administratora pa tek onda neka sakuplja političke poene.

  2. Već sam pomislio da se nije razboleo jer juče ništa nije izjavio.Ali evo ga ,dobar …

  3. Svaka nepravilnost se mora ispraviti, pogotovo ona gde postoji neovlašćen pristup informacijama.

  4. Пази вамо!!! Сврха нових здравствених је у отимању пара од народа. Да би програм за исчитавање радио платформа мора бити новија од 2010 што значи виндоза ХР немере, "стручњаци" из министарства никако да реше проблем ево сад ће трећи месец како се дописујемо а програм је скинут са сајта министарства. Могу тек да замислим како ће дивно бити примењива ова нова електронска спрдалица у пасивнијим крајевима и тамошњим домовима здравља, кад у БГ на пластику лепе бројеве картона јер систем још увек не ради а до нове године морамо да их извадимо сви… да не прича о томе да све и да хоће не могу да обезбеде толики број картица.

  5. Hahaha, Šabić nekog upozorio… Kako bi bilo da njega neko upozori da prestane sa svojim glupostima?!

  6. Taman kad pomislim da smo napokon spašeni od ovog Šabića on se pojavi. Blago se njemu kad za sebe tako maloumnog misli da je napametniji, to je strašno.

  7. Pa zar vlast može za nešto biti kriva i da za to odgovara! Svi znaju da je kriv narod, jer nije dobar i nije vredan i ne razume vlast, a neki je i "lično mrze".

  8. Čini mi se da je Šabiću dovoljno samo da čuje da si iz vladajuće koalicije da bi odmah doneo zaključak kako praviš propuste u radu. Već je preterao…

  9. Ne znam samo kako Šabić misli da IZIS radi, ako njemu nemaju pristup svi zdravstveni radnici u sistemu pružanja zdravstvene zaštite. Pa taj čovek se jednostavno u "sve razume"!

  10. Nije se obratio na pravu adresu. Kako to da nije prozvao Aleksandra Vučića i za ovo što se tiče zdravstva? Čovek (čitaj Šabić) je jednostavno "upućen" u sve u državi.

  11. Da li ovaj covek misli da smo svi mi glupi pa da ne vidimo kako skuplja politicke poene?

  12. Naravno da ne treba ministar zdravlja da razmišlja o tome, već da smeni nesavisne lekare i zaposli stručno medicinsko osoblje, i da zaista stvori uslove za povratak naših lekara.

  13. Vest bi trebala da glasi:"Rodoljub Šabić počeo da obavlja posao za koji je plaćen batalio je politiku".

  14. Šabić je upozorio ministra zdravlja!? A ko si ti da ga upozoriš, radi malo svoj posao, a ne tuđi posao…

  15. Šabić je zaista jedan veliki politikant koji se isključivo koristi svojom funkcijom da bi napadao Vladu Srbije,mislim da njega ne treba uzimati za ozbiljno jer je za njega moral strana reč koju on nikako ne razume.

  16. Ovaj Rodoljub Šabić sve radi osim svog posla,on je obični politikant koji prima platu i ništa ne radi.Sramota od čoveka.

  17. Mislim da Šabiću nije dobro jer za ovu primedbu o nepravilnosti u obradi podataka o ličnosti koju zdravstvo vrši u okviru Integrisanog zdravstvenog informacionog sistema (IZIS) krivi samo Lončara a nigde ne napada Vučića.

  18. Verovatno ce Ministarstvo zdravlja razmotriti Sabicevu preporuku oko zastite podataka.

  19. Svako radi svoj posao,radi i ministar,radi i Sabic.Sabic u poslednje vreme mnogo intervenise,sta se to dogadja??!!

  20. Neka ponudi rešenje g.Šabić , ne može se ići na modernizaciju kao u drugim državama, ako ima bolje rešenje neka da preporuku.

  21. Treba sagledati problem i rešiti ga kako je to rešeno u zemljama EU , u zdravstvenom sistemu Nemačke, Audstrije…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.