Šarčević: Da sam ja šef Siniši Malom, ne bih mu dozvolio ostavku

Ostavite komentar


  1. Mislim da je veoma važno da Mali ostane ministar, da bi u svakom trenutku bilo jasno kakvi ste sve vi na vlasti, jer častan čovek nikada ne bi ostao u vladi u kojoj je plagijator.

  2. Kada bitange i cirkuzanti postanu ministri, rezultat su ovakve nebulozne izjave. Nadam se samo da ga sud neće preskočiti kada sve ovo prođe.

  3. Niti ste mu def,Niti je budzet njegova prcija.Ili ste mozda politicki analfabeta pa mislite da nekim drugim obucenim strucnjakom iz druge politicke partije nije moguce lepo saradjivati.Ovako, kad date ovakvu izjavi odmah pomislim na petparackom „sitan“ lopovluk ,ili mozda volite vise reci stranacki banditizam.Zasto ne dozvolite „doktoru nauka“ da se Sam brani I odluci STA ce da radi u zivotu? Mozda covek ima Vashingtonske ambicije,da dokaze da je bolji od Maknamare! ♿

  4. Kakav doktorat Takav I ministar. U mesto da se zalaze za postene studije I posteno skolstvo, njemu je plagijat prihvatljiv.

  5. Lepo je što se ministar raduje zbog 7,36%, ali je manje lepo što ministar nije svestan, ili to ne pokazuje, da su nebrojeni mladi ljudi, zgroženi poplavom lažnih diploma i akademskih titula, nepovratno napustili domovinu. Ironija je da se baš ministar prosvete našao pozvanim da ukaže kako će zbog ovog „političkog“ slučaja, „gomila slučajeva da ispliva“. Ministar očigledno smatra da bi bez ovog slučaja, stanje u obrazovanju i nadalje bilo nepolitički odlično. Usput, nije ovaj slučaj politički obojen, samo su prepisani tekstovi obojeni.

    1. A Mali je rekao da bi najradije pocepao doktorat…. Malo razmislite o tome…. Doktorat je nesto gde ulozite vreme, trud, gde dajete jednu „novu istinu“ i iza toga stoji Vase ime… Reci da bi nesto pocepao jeste odraz pijacarskog i ulicarskog razmislja nja…. Prvo velika je laz da je pogresio navodio jer to nije nesto sto bi normalnom mentoru moglo proci a da ne opazi…. Znate otvaranjem ove teme otvaramo mnogo toga i o komisiji pred kojom je branio i o ustanovi u kojoj je branio… Ministar Stefanović je to za jedan dan zavrsio u INERCONTiju i bas ga briga… A na kraju za sve normalne ljude jedno pitanje… DA LI VAM NEKI MINISTAR ULIVA POVERENJE DA ZNA DA RADI SVOJ POSAO KAKO TREBA???
      KUBUROVIC
      VULIN
      DJORDJEVIC
      STEFANOVIC
      MALI
      MIHAJLOVIC…
      GDE IH SAMO POKUPISE….

  6. Ovo je največa sramota-ministar prosvete koji ne poštuje odluku BU. Taj čovek je, kao i ostali ministri,samo lutka na koncu kojom upravlja zna se ko. Kakva beda od ljudi,bezkičmenjaka,koristoljubivih poltrona…odrasli ljudi,ej-ministi,a bez stava,morala,karaktera…fuj. Ovo treba kazniti tako da kada padnu i odrobijaju za sva nedela,ne mogu da se bave nijednom javnom funkcijom. Da im ime nigde više ne čujemo.

  7. Ministre prosvete da zivimo u slobodnoj i uredjenoj zemlji da li bi vase misljenje bilo isto? Pritom ne razumem o kkavoj ostavci pricate kad je Mali nije ni ponudio?! Mislim da ste izgubili kompas i ocigledno je svima da je vase gotovo.

  8. Da je ovo iz roda kopitara ili papkara ovako bi mudro i nadležno zborilo.

  9. Kada moral u drustvu padne na niske grane onda su i ovakve stvari moguce. Kako moze neko ko je krao da bude ministar. Nase drustvo je jako bolesno a odgovorni su pre svih ovi na vlasti.

  10. Ovo govori Ministar prosvete… negde sam naleteo na podatak da je 2006. godine bilo 200 doktorata u Srbiji…. Protekle godine 2000 doktorata…. To je 8 doktorata dnevno…. U moje vreme nije bilo 2000 diplomaca na fakultetima – na godišnjem nivou….Da sam ja Šef leteli bi i Mali i gore navedeni dunster…. Ali Šef nema bolje….Bolji su protiv, ali je došlo vreme da se ,,ponavljači“ svete ,,odlikašima“….

  11. Kada kažeš, da je odluka Odbora za profesionalnu etiku BU politička, onda bi bio red i da to argumentuješ.
    Nije taj Odbor donosio odluku na osnovu svojih čitanja tog rada, kako insuiniraju Vučić i društvo, nego je primenjen softver i utvrđeno da ima skoro polovina citiranja tuđih radova, kinkretno doktora nauka iz Eritreje, gdje nisu navođeni izvori.
    Komisija FON, za koju se može reći da je pod uticajem politike, zaključila je da je to 7%, a posle da je pisac rada etički nedostojan, odluka je prepuštena Odboru i ona je jednoglasna, sa argumentovanim obrazloženjem.

  12. Kada to kaze Ministar zaduzen za obrazovanje! Nece vas sve zajedno nista ikad oprati. Moralno pravo da ostavku je oksimoron u kada se moral i Sinisa Mali stave u istu recenicu. U ostalom isto vazi i za Premijerku, Predsednika i celu Vladu.

  13. Ako je doktorat plagijat moralna obaveza je da se Mali povuce iz politike kao svuda u svetu ako nije plagijat kazniti prorektorku i lazne optuzbe od ljudi koji to iznose.

    1. Baš me briga dali će se povući,to koliko je častan,to se vidi. Kako VAS (AV,Brnabićka,Šarčrvić….) nije sramota da branite nešto što je neodbranivo. SINIŠA MALI JE PLAGIJATOR i to je istina i samo istina.

  14. Bolje Sarcevica da nam kaze koja je cena diploma i doktorata na njegovim sega-mega skolama i fakultetima.Daju li popust penzionerima koji bi zeleli da na spomeniku doktorska titula krasi ime.

  15. čovek zadužen za obrazovanje smatra da lopov i lažov treba da bude ministar u vladi. strašno na šta je ova zemlja spala.

  16. Da sam ja vama šef svi bi (osim nekih koji bi u specijalnu ) u osnovnu školu. Pamet vam ne dobacuje dalje od toga a što se tiče lopovluka i prevara e tu ste doktori ali za to lečenje su drugi nadležni.

  17. Ovaj Sarcevic je postao Vucicev sarov! Cuj, to sto on ne bi otpustio plagijatora – najbolje govori da je i sam od iste fele! Nazadnjaci su nesto najgore sto je Srbiju zadesilo u novijoj istoriji…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.