Šarčević: Petnica je čardak ni na nebu ni na zemlji

Savetnik predsednika i premijerke Srbije smatra da valjevska Istraživačka stanica treba da bude pod okriljem države

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Petnica je kompanija, privatno preduzece vlasnika Vigora Majica, dugogodisnjeg aktiviste SPS, koji je saradjivao i sa svim kasnijim rezimima. Nazalost, njegovu privatnu firmu „Petnica“ redovno pomaze drzava, tako sto zakida penzionerima, zdravstvu i obrazovanju

  2. Zar je ovaj savetnik, takojević i bubnjar još na grbači naroda?!

  3. Nažalost, ako država to prisvoji, usvoji ili nametom svoje volje pruzme ISP, to će biti sve osim, onoga što je Stanica bila i treba da bude… manijak u zatvor, a sloboda za darovitu decu.

  4. Bivši ministre, videli smo koliko se razumete u prosvetu. Ovo je posao za pravosuđe. A Vama je potreban bubanj, pa tamo lupetajte.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

9. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.