Šarčević: Stvaramo ambijent da Srbija bude prepoznatljiva po brendu nauke

Ostavite komentar


  1. Bravo ministre
    Srbija jeste poznata po brendu nauke.Kao zemlja u kojoj se kupuju diplome srednje škole, diplome fakulteta koji ne postoje, po doktoratima koji su plagijati ili narodski rečeno kraja tuđe intelektualnih svojine.
    Poznata je Srbija i po švercu oružja iz Krušika , po uzgoju marihuane na 12 hektara zemljišta u blizini glavnog grada.Po ubistvu na pešačkom prelazu I naplatnoj rampi.Po rušenju imovine gradjana pod fantomkama.Po ucenjivanju ljudi njihovog života i života članova njihove porodice zarad glasa na LAŽNIM IZBORIM
    Poznata je Srbija po tome da njome rukovode bednici bez morala , bez skrupula bez strucnosti
    Sram vas i stid bilo

  2. Pretpostavljam, gospodine Sarcevicu, da mislite na izvozni brend. Vec ga imamo!

  3. Bravo i za Danas! Pustite, pa obrisete komentar. Da li uopste znate zasto to radite? Kome time pomazete? Nauci u Srbiji ili…(?)

  4. Ovaj vaš ambijent je po svemu drugom prepoznatljiv osim po nauci, kulturi i lepom vaspitanju.

  5. Ja kao istraživač (doktorant) na Medicinskom fakultetu morao sam sve sam da kupujem počev od eksperimentalnih životinja, hemikalija do potrošnog materijala. To ne postoji nigde u Evropi i većem delu Azije. Moguđe da je ministar mislio na ovakav brend prepoznavanja srpske nauke u svetu. Ako želiš da se baviš naukom u Srbiji moraš sve sam da finansiraš.

  6. Lepo. Molim Vas, ne dirajte više ništa u Srpskom obrazovanju.
    Nego, zar Vas program „Dositej“ nije penzionisao? Ispunjavate uslove.

  7. Izjave ovog čoveka više nemam nameru ni da čitam, jednostavno kad god se oglasi sa svojim zlonamernim budalaštinama podsetiću da mora da se nađe na optuženičkoj klupi zbog nemerljive štete koju je učinio obrazovnom sistemu, pa tako i celokupnom društvu.

    1. I za korupciju i nezakonite tendere, zajedno sa njegovom drugaricom Spomenkom.

  8. Bojim se da je ste od Srbije stvorili brend plagiranih diploma i doktorata ministara, guvernera,…

  9. U eri ne normalnog i ne adekvatnih ministara prosvete, kad pomislim da je lose dodje losije, mislim da losije od ovog Sarcevica ne moze….jer bas ne moze… Mislim da i Sveti Sava ne bi imao lepe reci o ovom nasem danasnjem prosvetitelju a ako svetac ne bi kako bi mi obicni smrtnici mogli imati… Al bar me za nesto motivise, da ucim nemacki…

  10. Na tviteru su objavljena imena funkcionera u vrhu vlasti, koji su studirali, diplomirali i doktorirali na Megatrendu, nekom univerzitetu u Sremskoj Kamenici, privatnom pravnom fakultetu u Novom Sadu i ostalim „bofl i škart“ obrazovnim ustanovama. sa njima ćemo zaista biti prepoznatljiv brend na polju nauke.

  11. E dosta si reformi izvrsio, sje@o si obrazovanje u Srbiji koje je vekovima davalo naucnike za ceo svet. Ovako imamo pletace kablova, i posluznu radnu snagu.Dosta bre Sercevicu ostaces upamcenpo budalastinama e ne reformama k0je su korisne obrazovanju u Srbiji. Svaki dan nesto smisljas, te ovaj [rogram te onaj, te ovaj maturski te onaj , te ovo obrazovanje te ono a to bre niko u svetu ne priznaje. Pravis od srpake deca robovsku a ne proletersku radnu snagu koja nece docekati penzije ni od 150 evra.

  12. Šarčević ,kada nema šta da kaže , okreće se stranoj terminologiji , naprimer reč „brend“ koju ni sam ne razume , budući da nije iz njegovog fonda reči .
    Ok.Šarčebiću , skoro smo te razumeli , ali gledaj da i ti nad razumeš .
    Dakle nauka u Srbiji ,“ brend ili nije brend „, ali molim Vas sve bez
    Šarčevića!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.