Saslušan kineski državljanin: Priznao da je tukao ćerku 1Foto: Shutterstock/Doidam 10

Pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu saslušan je kineski državljanin V. L. zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici na štetu svoje maloletne ćerke, saopšteno je iz Tužilaštva.

Osumnjičeni kineski državljanin je, iznoseći svoju odbranu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti, priznao izvršenje krivičnog dela za koje je predviđena kazna zatvora od dva do 10 godina, navodi u saopštenju Tužilaštvo.

Kineski državljanin je svoje postupke, između ostalog, pravdao time što je njegova ćerka kritičnog dana odbila da nastavi trening, kao i da je zbog toga hteo da je vrati na teren, ističe se u saopštenju koje prenosi RTS.

Ukazao je i da mu nije bila namera da je povredi, te da je tradicija u Kini da se poštuje hijerarhija, kao i da smatra da je ispravno postupio jer je to u Kini dozvoljeno, dodaje se.

Postupajući zamenik, posle saslušanja, predložio je sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, kao i zbog uznemirenja javnosti, s obzirom na način izvršenja dela koje mu se stavlja na teret, kao i propisanu sankciju, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari