Sava Janjić: Srpski manastiri nisu deo albanske istorije

Ostavite komentar


      1. @Vratite mu mozak! Warum?! Lobotomija on serbisch maniera! itd.

        Tek tvoj mozak ne postoji, mesecima i godinama vrtis po raznim portalima tri ista, palanacko-srbofobna komentara. Tu tvoju opterecenost Srbima kanalisi na neki drugi nacin a ne da zagadjuejs portale tim tvojim „komentarima“.

  1. Putuj Igumane 😉
    A znaš li da je skupstina Srbije izgradjena na ruševinama džamije? Znaš li da je u Beogradu bilo 273 džamije? E moj Igumane, verovatno Znaš no istinu prekrivas, i laprdas šta ti se svidja

    1. @Miki, to sto su unistene dzamije na ovoj ili onoj lokaciji, ne znaci da je u redu da se sruse srpske crkve i manastiri…jedno nije bas povezano sa drugim…

    2. Da li znas da su dzamije po Srbije gradili OKUPATORI tako sto su pre toga srusili ono sta je tamo bilo. Imas primer crkve Svete Sofije u Carigradu koja je nasilno pretvorena u dzamiju. Ti ces nekome da spocitavas da laprda? Za srpske crkve i manastire na Kosovu se zna i ko ih je izgradio i ko je platio izgradnju i cija su zaduzbina, imate vase ‘spomenike“ Klintonu, Bajdenu, Olbrajtovoj, drzite s etoga, to vam niko nece oduzeti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.